Na listi boja, mnoge žene vide zelenu kao boju sa kojom mogu lako pogrešiti prilikom kombinovanja. Međutim, nije baš tako. Ako se upakuje na pravi način može izgledati savršeno. Zelena boja daje osećaj harmonije i odiše luksuzom. Najlepša je boja prirode koja odgovara svakom tenu i boji očiju. Kako biste ovu boju izneli na pravi način, sledi nekoliko predloga za vas koji će vas uvesti u prolećno raspoloženje. Samim tim, boja je odlična za večernje izlaske.

Pomešajte nekoliko nijansi zelene

Pogledajte kako poznati brendovi kombinuju pantalone, košulje i jakne u zelenoj boji. Tri različite nijanse zelene upakovane na tri različita načina. Možete poneti svetlozeleni džemper sa pantalonama u žutoj boji, ili tamnozelenu suknju sa košuljom u teget boji, kao i svetlozelenu haljinicu kombinovati sa jaknom u maslinastozelenoj boji. Savršeno i pri ovakvom izboru nikada nećete pogrešiti.

2 21 U zelenoj od glave do pete, što da ne?!

Dodajte karirano, pruge

Zelena boja će se savršeno složiti sa kariranim pantalonama, kao i košuljama. Izgledaćete šik ako ponesete suknju ili pak haljinu sa crnim prugama. Savršena ideja jesu i leopard cipele koje sa zelenom bojom možete uklopiti za neku svečaniju priliku.

2 3 U zelenoj od glave do pete, što da ne?!

Maslinastozelena

Odlučite se za maslinastozelenu boju i ponesite je od glave do pete. Ova vojnička boja je uvek bila u trendu i izgledaćete super gde god da krenete. Pantalone, džemperi, jakne… šta god, zelena je boja koja nikad ne izlazi iz mode i uvek je postojana.

2 4 U zelenoj od glave do pete, što da ne?!

Metalik zelena

Ukoliko želite da se izdvajate iz mase, metalik zelena će vam pomoći u tome. Pri nošenju ove boje treba veoma paziti sa čim ćete je kombinovati, jer je sama po sebi dovoljna. Obucite neke manje upadljive boje i spremni ste.

žlj U zelenoj od glave do pete, što da ne?!

Zeleno odelo

Na prvi mah biste rekli nikako, ali ovo nije klasično odelo. Široki zeleni duks ukombinovan sa pantalonama u istoj boji predstavlja upečatljiv aksesoar. Samo za one koji žele da budu jedinstveni. Prihvatite lepotu ovog odela i zakoračite.

2 62 U zelenoj od glave do pete, što da ne?!

Violeta Stojanović

Comments