Učestvujte na Experience E/MBA predavanju i iskusite sve benefite COTRUGLI E/MBA programa!

– Doživite MBA program

– Upoznajte predavače

– Proširite svoj network

– Unapredite svoje poslovne veštine

– Ostvarite 20% upisne pogodnosti

Vodeća poslovna škola Jugoistočne Evrope, COTRUGLI Business School, omogućava menadžerima u Srbiji da učestvuju na predavanju iz područja preduzetništva i iskuse vrhunski kvalitet programa koji je završilo preko 1.500 menadžera u regiji. Experience E/MBA predavanje će se održati 10. novembra 2015. u prostorijama COTRUGLI Business School u Beogradu.

526610 669891853033223 1913445273 n Učestvujte na Experience E/MBA predavanju i iskusite sve benefite COTRUGLI E/MBA programa!

Kroz jednodnevnu radionicu sa profesorom Keith Heron-om, koji ima dugogodišnje iskustvo kao konsultant i profesor na MBA programu u školi Henley, učesnici će saznati više o procesima u preduzetništvu i na šta potencijalni preduzetnici i lideri velikih kompanija treba da obrate pažnju. Radionica se sastoji iz timskog rada i rada na studijama slučaja.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti preko Online aplikacijskog formulara do 3.novembra, 2015., nakon čega će biti pozvani na konsultacije sa predstavnicima Škole.

Kriterijumi za ulazak u proces selekcije su sledeći:

– Relevatno radno iskustvo

– Završen fakultet

– Znanje engleskog jezika

Predavanje je namenjeno svim kandidatima koji su zainteresovani za upis na E/MBA program tako da se kotizacija ne naplaćuje. Svi učesnici predavanja će ostvariti 20% upisne pogodnosti za generaciju koja kreće u januaru 2016. godine.

1459129 669900279699047 1304483274 n Učestvujte na Experience E/MBA predavanju i iskusite sve benefite COTRUGLI E/MBA programa!

– – – – – – – – – – –

COTRUGLI MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz manadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

COTRUGLI Business School kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) COTRUGLI pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Pored dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, COTRUGLI ima pet kancelarija u: Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, Beču i Dubaiu, čime pokriva tržište od 9 zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunjska, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljeg globalnog širenja.

Prijavite se danas!

Comments