Jesen je i zvanično počela i sada je definitivno vreme da razmišljamo o predstojećoj sezoni, jer to kreatori i urednici modnih magazina uveliko rade! Dakle, šta ćete nositi od stvari koje već imate u ormaru, kojim ćete detaljima osvežiti svoju garderobu, a šta ćete ostaviti na dnu garderobera – čekajući da moda opet okrene krug. Modni stručnjaci poručuju da je stvar jednostavna – sve je u držanju osnovnih principa oblačenja – dobar džins, dobar džemper, dobre cipele. Ali naravno, ima milion stilova farmerki, džempera i cipela, pa da vidimo, kako se modni trendovi uklapaju u vaš stil, odnosno kako svoj stil da osvežite modernim momentima.

Pa, krenimo od farmerki – možete nositi potpuno tesne elastične farmerke, koje vam stoje kao helanke, ako to volite. Ili klasične uzane farmerke, crne ili plave, sa visokim ili niskim strukom. Ili zvonaste farmerke. Ako volite da vaša garderoba ima zvučan potpis, naći ćete neka poznata imena na svemu što odaberete.

Džemperi će ove sezone biti beli, crni, prugasti, kratki do struka, ili do kukova, ili oversize. Prekopajte po stvarima koje čuvate već neko vreme (to su one što čekaju da se modni krugovi okrenu i zatvore), sigurno ćete naći neki džemperić čiji su rukavi duži od ostatka džempera i koji izgleda kao da nije ištrikan do kraja, uparite ga sa omiljenim farmerkama i osećajte se trendi. Ili će to biti onaj predugačak i preširok džemper, koji se još i dodatno razvukao od pranja i sušenja i više izgleda kao tunika i sada opet možete da ga stavite u promet.

Uz džemper i farmerice svakako su vam potrebne jedne grube i kabaste cipele sa debelim đonom – nov Pradin model upravo tako izgleda.

Comments