Zagovornik ste prirodnog izgleda? Toliko prirodnog da ponesete glavicu luka na svojoj nozi, ili grožđe na ramenu umesto tašne? Tema za razmišljanje upravo kuca na vaša vrata.

“Napravljeno od prirodnih materijala, ručna izrada” – koliko smo samo puta čuli ovo? Ove stvari su hendmejd, na njima se takoreći vidi da su remek delo prirode. Vidi se od čega su sačinjene, a samo ljudi ekstremnih rašmišljanja i želja su u stanju da ponesu i ekstremno čudne aksesoare. Osim što lepo izgledaju, imaju i miris, a bogami i ukus. Ako krenete u šetnju, a u međuvremenu ogladnite, tu su minđuše od kolača, da se zasladite i utolite glad. Ili pak, ako na pijaci nemaju zelene salate, nikakav problem, tu je vaš kišobran od salate. Za one kojima sve ovo nije mrsko i deluje im simpatično, moramo reći da je ovo umetnost pretočena kroz stil i modu.

Ukus stila, ako bismo uz pomoć metafore mogli tako da nazovemo slike koje slede. Neko je rešio da uzme stvar u svoje ruke i da se poigra sa namirnicama koje žene svakodnevno koriste u kuhinji. Da ih udaljimo malo od varjače i kutlače kroz smisao za humor i drugačije. Naravno da bi se retko ko osmelio da ove komade ponese, jer ne samo da su kratkotrajni, već su i  jestivi. Neke stvari nemaju ni ukusa ni stila, ove su bar po svačijem ukusu jer su deo naše svakodnevne ishrane. Pa, pogledajte da li su nam se ovog puta ukusi poklopili, jer pravo iz kuhinje stižu baš ovi modni predlozi.

Slika 186 Ukus stila

Samo za prave domaćice

Slika 266 Ukus stila

Narukvica od pravog zlata, ovaj, špageta i kapica od prirodnog bilja

Slika 350 Ukus stila

Karfiol kapica i grožđe za vaše rame

Slika 441 Ukus stila

Najslađa cipela ikada i jedna od prirodnog bilja

Slika 536 Ukus stila

Jako funkcionalno lišće

Slika 627 Ukus stila

Interesantno i naizgled ne toliko čudno

Slika 725 Ukus stila

Merite vreme na svom kivi satu i ponesite kišobran za pamćenje

Slika 818 Ukus stila

Najčudniji aksesoari ikada


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments