Krenula je prodaja ulaznica za najvažniji regionalni događaj digital industrije – SoMo Borac koji će ove godine obeležiti svoje 12. izdanje. Prošlogodišnja konferencija rasprodata je pre samog događaja, a iako je do ovogodišnje konferencije i partyja ostalo punih pet meseci, interes za ulaznice već je veliki. Stoga su organizatori pripremili odličnu akciju i osigurali ograničen broj ulaznica po posebnoj ceni od 99 eura. Ponuda važi do 24. maja, a ulaznica uključuje ulaz na SoMo Borac konferenciju, dodelu nagrada i SoMo party.

SoMo Borac 2024 2 Iskoristite veliku predletnju akciju i obezbedite svoju SoMo Borac ulaznicu

Ovogodišnje 12. izdanje SoMo Borca biće održano 25. oktobra 2024. godine. Prošle je godine po prvi put održana i celodnevna SoMo konferencija koja će i ove godine okupiti lidere digitalne industrije, kreativce i stručnjake iz sektora posvećenih digitalnim inovacijama i trendovima.

SoMo Borac nagrada dodeljuje se u ukupno 15 kategorija u SoMo Advertising i SoMo Media streamovima, a sve novosti oko ovogodišnjeg izdanja možete pratiti na SoMo Borac newsletteru, na veb-stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Dok čekate najnovije informacije o tome što organizatori pripremaju ove godine, na YouTube kanalu poslušajte prošlogodišnja predavanja.

Comments