Često gledam slike poznate modne ikone Anne Della Russo i divim joj se, jednim djelom se divim njenim komadima odjeće, cipelama, torbama, modnim dodatcima, a drugim djelom joj se divim što se vidi da ona živi modu. U braku je s njom i super funkcioniraju, između njih vlada harmonija. Kopajući tako slike na internetu naletio sam na nešto fenomenalno! Muška Anna Della Russo?! Kako kome, meni tako izgleda.

Naime, riječ je o Igoru Dewe (36) koji je porijeklom iz Francuske. Igor je ulični umjetnik, tako da ga se može sresti na ulicama Pariza kako svira violinu i prikuplja novac za one kojima je to najpotrebnije. Naravno Igor kad je na ulici uvijek je obučen u megalomanske cipele sa visokim potpeticama i krznu. Nemožete da ga ne primjetite. Moglo bi se reći da je strah i treper za posjetitelje Fashion Week-a u Parizu. Tako je na prošlom fashion week-u obučen u vrućim hlačicama plesao i prao aute poznatih osoba. Naravno vozači su se borili protiv njega i poljevali ga, ali on se nije dao omesti da ga netko prekine u izvođenju svoje plesne točke. Ja sam odlučio da ću odsad pratiti njegove modne kombinacije jer me jako vesele i uljepšaju mi dan. Naravno Igora volite ili ne volite, nema onoga između. Opet smo tu da razbijamo predrasude.

cannes2 Ulični umetnik Igor Dewe i2 Ulični umetnik Igor Dewe i7 Ulični umetnik Igor Dewe i10 Ulični umetnik Igor Dewe identify 2 Ulični umetnik Igor Dewe Igor Dewe performnace Ulični umetnik Igor Dewe IMG 7497 Ulični umetnik Igor Dewe tapedlegs1 Ulični umetnik Igor Dewe why dont you igor Ulični umetnik Igor Dewe

Dino Kalember je ponosni vlasnik modne kolumne i bloga DinoBoy, budući stilista ili urednik modnog časopisa. Moda nije sve što se nosi, to je njegov život.

Comments