Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Stil, strast, umetnost i aroma, četiri su svojstva koja definišu kvalitet Barcaffé espresso kafe i ujedno razlikuju espresso od drugih načina pripreme kafe. Pravi espresso način uživanja Barcaffé je predstavio u Diva Lounge u Grand Casinu, gde su osim poslovnih partnera i predstavnika Atlantic grupe, prisustvovala i poznata novinarska imena.

Od početka proizvodnje, 1970. godine do danas, Barcaffé, poznat po svojoj bogatoj mešavini kafe vrhunskog kvaliteta, radio je na razvijanju svih vrsta i oblika ovog crnog napitka. Od tradicionalne, preko instant, decaf i filter, pa sve do najsavršenije espresso kafe. Upravo taj jedinstveni Barcaffe espresso predstavljen je našem tržištu kroz liniju vrhunskih proizvoda koji već decenijama imaju značajnu ulogu u ovom delu Evrope.

Promocija Barcaffe 5 Umetnost espresso uživanja

Barcaffé ima tri različite recepture, koje pokrivaju sve tržišne segmente: Barcaffé espresso Classico, Barcaffé Bar i dragulj kolekcije Barcaffé Prestige Crema

Barcaffé ima tri različite recepture, koje pokrivaju sve tržišne segmente: Barcaffé espresso Classico, Barcaffé Bar i dragulj kolekcije Barcaffé Prestige Crema. Sve recepture iz ove eksluzivne linije namenjene su većim i zahtevnijim potrošačima espresso kafe, odnosno ugostiteljskim objektima koji pripremaju kafu espresso aparatima.

“Barcaffé espresso je jedan od najznačajnijih regionalnih igrača u espresso biznisu, zastupljen je u gotovo svim zemljama ex YU. Na tržištu Srbije u predstojećem periodu imamo velike planove za razvoj brenda, i u naredne tri godine planiramo da postanemo regionalni tržišni lider u prodaji espresso kafe, kako kroz HoReCa, tako i kroz retail kanale”, izjavio je regionalni direktor prodaje espresso kafe Nikola N. Nedeljković.

Za dobar espresso, pored dobre mešavine, potreban je kvalitetan espresso aparat, a kao poseban faktor, tu je barista – osoba koja ga priprema. Savršen recept za uspeh je u skladu svih ovih činilaca.

Zato je Barcaffé napravio trening projekat obuke i usavršavanja svih Barcaffé klijenata, koje će voditi tim profesionalaca. Oni će na licu mesta, u samim HoReCa objektima, podučavati zaposlene u pravljenju najboljih napitaka na bazi espressa, s obzirom na to da postoji čitav niz specijalitetnih napitaka na bazi espresso kafe koji imaju svoje varijante kroz hladne ili tople napitke, uz razne sirupe ili alkoholne napitke.

Promocija Barcaffe 6 Umetnost espresso uživanja

Frajle su bile zadužene za dobru muziku

Tokom promocije Barcaffé espresso majstori – baristi – pokazali su svoju kreativnost u pravljenju latte arta i napitaka na bazi espresso kafe, a ocenjivao ih je novinarski žiri u sastavu: Beba Dragić – glavna i odgovorna urednica magazina “Story”, Sanja Radan – voditeljka televizije Prva, Jasna Jovanović – “City Magazin” i Ana Rusanov – “Cafe and Bar”.

Editors choice