#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Umetnost espresso uživanja

Umetnost espresso uživanja

Stil, strast, umetnost i aroma, četiri su svojstva koja definišu kvalitet Barcaffé espresso kafe i ujedno razlikuju espresso od drugih načina pripreme kafe. Pravi espresso način uživanja Barcaffé je predstavio u Diva Lounge u Grand Casinu, gde su osim poslovnih partnera i predstavnika Atlantic grupe, prisustvovala i poznata novinarska imena.

Od početka proizvodnje, 1970. godine do danas, Barcaffé, poznat po svojoj bogatoj mešavini kafe vrhunskog kvaliteta, radio je na razvijanju svih vrsta i oblika ovog crnog napitka. Od tradicionalne, preko instant, decaf i filter, pa sve do najsavršenije espresso kafe. Upravo taj jedinstveni Barcaffe espresso predstavljen je našem tržištu kroz liniju vrhunskih proizvoda koji već decenijama imaju značajnu ulogu u ovom delu Evrope.

Promocija Barcaffe 5 Umetnost espresso uživanja

Barcaffé ima tri različite recepture, koje pokrivaju sve tržišne segmente: Barcaffé espresso Classico, Barcaffé Bar i dragulj kolekcije Barcaffé Prestige Crema

Barcaffé ima tri različite recepture, koje pokrivaju sve tržišne segmente: Barcaffé espresso Classico, Barcaffé Bar i dragulj kolekcije Barcaffé Prestige Crema. Sve recepture iz ove eksluzivne linije namenjene su većim i zahtevnijim potrošačima espresso kafe, odnosno ugostiteljskim objektima koji pripremaju kafu espresso aparatima.

“Barcaffé espresso je jedan od najznačajnijih regionalnih igrača u espresso biznisu, zastupljen je u gotovo svim zemljama ex YU. Na tržištu Srbije u predstojećem periodu imamo velike planove za razvoj brenda, i u naredne tri godine planiramo da postanemo regionalni tržišni lider u prodaji espresso kafe, kako kroz HoReCa, tako i kroz retail kanale”, izjavio je regionalni direktor prodaje espresso kafe Nikola N. Nedeljković.

Za dobar espresso, pored dobre mešavine, potreban je kvalitetan espresso aparat, a kao poseban faktor, tu je barista – osoba koja ga priprema. Savršen recept za uspeh je u skladu svih ovih činilaca.

Zato je Barcaffé napravio trening projekat obuke i usavršavanja svih Barcaffé klijenata, koje će voditi tim profesionalaca. Oni će na licu mesta, u samim HoReCa objektima, podučavati zaposlene u pravljenju najboljih napitaka na bazi espressa, s obzirom na to da postoji čitav niz specijalitetnih napitaka na bazi espresso kafe koji imaju svoje varijante kroz hladne ili tople napitke, uz razne sirupe ili alkoholne napitke.

Promocija Barcaffe 6 Umetnost espresso uživanja

Frajle su bile zadužene za dobru muziku

Tokom promocije Barcaffé espresso majstori – baristi – pokazali su svoju kreativnost u pravljenju latte arta i napitaka na bazi espresso kafe, a ocenjivao ih je novinarski žiri u sastavu: Beba Dragić – glavna i odgovorna urednica magazina “Story”, Sanja Radan – voditeljka televizije Prva, Jasna Jovanović – “City Magazin” i Ana Rusanov – “Cafe and Bar”.

Editors choice