Prve pahulje snega donele su nam novogodišnju euforiju i želju da najbližima darujemo poklone sa stilom i posebnom porukom. I humanost je stvar stila, iako možda nije vidljiva na prvi pogled. Osećaj da ste pomogli nekome bolji je čak i od onoga kada pronađete idealnu novogodišnju toaletu. Zato, obradujte svoje najmilije UNICEF novogodišnjim čestitkama i poklonima i ujedno pomozite UNICEF-u da pomogne onima kojima je podrška najpotrebnija – deci koja su ugrožena.

1P3651 FF 01 UNICEF čestitke i pokloni: Humanost kao esencija stila

Pored raskošnog izbora čestitiki, u UNICEF-ovoj kolekciji se može pronaći i širok asortiman posebno dizajniranih poklona za odrasle, izrađenih u zanatskim radionicama u različitim krajevima sveta. UNICEF-ovi pokloni i čestitke su osmišljeni i izrađeni u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, bezbednosti, društvene odgovornosti i zaštite životne sredine.

1P3630 ATM 02 UNICEF čestitke i pokloni: Humanost kao esencija stila

Ovim malim znakom pažnje obradovaćete svoje najbliže – prijatelje, porodicu, kolege, a istovremeno i decu koja su ugrožena i kojoj je pomoć najpotrebnija. Svaki poklon koji darujete je dvostruki dar! Kompletan prihod koji se ostvaruje prodajom UNICEF-ovih čestitki i poklona u Srbiji koristi se za programe koji pomažu da se stvori bolji svet i budućnost naše dece.

1P2035 FF 01 UNICEF čestitke i pokloni: Humanost kao esencija stila

Čestitke i poklone možete naručiti preko internet stranice ili ih potražiti u knjižarama “Vulkan”, “Delfi”, “Službeni glasnik”, Lilly drogerije, dm drogerije, u poštama i većim knjižarama širom Srbije. Kupite UNICEF čestitku i pomozite da svako dete u Srbiji dobije mogućnost da ostvari sve svoje potencijale. Humanost je oduvek bila oličenje stila.

Comments