Projekat zvanično počinje 1. marta 2014. godine, i od tada će gosti hotela imati mogućnost da prilikom odlaska iz hotela svom računu dodaju iznos od najmanje 100 RSD, ili veći, ako žele.

„UNICEF već više od 20 godina ima ovakvu saradnju sa velikim brojem hotela širom sveta. Sada po prvi put takvu vrstu saradnje uspostavljamo i u Srbiji.  Hotel Square Nine je prepoznao značaj ulaganja u decu i angažovanja privrednog sektora. Ja im čestitam na tome. Siguran sam da ćemo zajedno, kroz ovo jedinstveno partnerstvo, doprineti stvaranju boljeg  okruženja za rast i razvoj svakog deteta u Srbiji“, rekao je gospodin Michel Saint-Lot , direktor UNICEF-a.

Goran Kovacevic i Michel Saint Lot nazdravljaju posle potpisivanja ugovora UNICEF & Square Nine započeli saradnju na projektu Change for Children

Goran Kovačević i Michel Saint Lot nazdravljaju posle potpisivanja ugovora

Okupljeni gledaju premijeru novog Unicef spota UNICEF & Square Nine započeli saradnju na projektu Change for Children

Okupljeni gledaju premijeru novog Unicef spota

Unicef Square Nine Unicef koktel i macaroons UNICEF & Square Nine započeli saradnju na projektu Change for Children

Unicef & Square Nine - Unicef koktel i macaroons

“Izuzetno smo srećni što imamo priliku da ovako lepim povodom, ponovo budemo pioniri u našoj zemlji. Ovo je za nas jedan od najvažnijih trenutaka u 2014. godini i najvažniji ugovor koji ćemo potpisati. Neophodno je da kompanije koje posluju u ovom okruženju razumeju koliko je važna društvena odgovornost i prihvate to kao sastavni deo svog svakodnevnog poslovanja,”istakao  je Goran Kovačević, direktor hotela Square Nine.

Unicef Square Nine Goran Kovacevic UNICEF & Square Nine započeli saradnju na projektu Change for Children

Unicef & Square Nine - Goran Kovačević

Unicef Square Nine Michel Saint Lot UNICEF & Square Nine započeli saradnju na projektu Change for Children

Unicef & Square Nine - Michel Saint Lot

Unicef Square Nine okupljene zvanice na terasi UNICEF & Square Nine započeli saradnju na projektu Change for Children

Unicef & Square Nine - okupljene zvanice na terasi

Sredstva prikupljena u hotelu Square Nine biće usmerena za programe koje UNICEF sprovodi kako bi se doprinelo poboljšanju uslova i ostvarenju prava dece u Srbiji.

Comments