Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Od juče je u upotrebi novi SMS broj 9656 za članstvo u Klubu prijatelja UNICEF-a. Svako ko pošalje praznu SMS poruku na broj 9656 postaje član Kluba prijatelja UNICEF-a i time daje saglasnost da se svaki korisnikov mesečni račun ubuduće zaduži za 100 dinara. Ovaj servis važi za korisnike Telenor mreže.

Servis za pomoć deci Srbije uspostavljen je u partnerstvu sa kompanijama Telenor i Algotech. Ovom SMS uslugom korisnik postaje član Kluba prijatelja UNICEF-a, zajednice koja ima čast i obavezu da brine o deci u Srbiji. Članstvo se u svakom trenutku može prekinuti slanjem SMS poruke “STOP” na broj 9656.

Sve donacije upućuju se u fond UNICEF-a iz kojeg se finasiraju programi namenjeni deci i njihovim porodicama. Programi se realizuju u saradnji sa državnim institucijama, organizacijama civilnog društva, kompanijama i pojedincima.

Klub prijatelja UNICEF-a je program redovnih mesečnih donatora koji omogućavaju da svako dete u Srbiji dobije jednake šanse za srećno detinjstvo, zaštitu i ostvarenje svojih prava. Osnovan je 2012. godine, a članstvo trenutno broji 1,253 pojedinca, 108 kompanija i jednu opštinu u Srbiji. Aktivni članovi Kluba su i slavni sportisti, nacionalni ambasadori UNICEF-a: Ana Ivanović, Novak Đoković i Aleksandar Saša Đorđević.

U Srbiji je samo 17,6  odsto stanovništva mlađe od 18 godina. Zato je važno da  svako dete dobije mogućnost da ostvari sve svoje potencijale – da se rodi i odrasta zdravo, da živi u porodičnom okruženju, da je uključeno u programe ranog učenja, da dobije kvalitetno obrazovanje, da bude zaštićeno od nasilja i diskriminacije.

UNICEF Novi SMS servis UNICEF uspostavio novi SMS servis za srećnije detinjstvo

UNICEF uspostavio novi SMS servis za srećnije detinjstvo

UNICEF u Srbiji je angažovan u svim segmentima zaštite i ostvarenja prava deteta. Bilo da se radi o poboljšanju zdravstvene zaštite, unapređenju ranog razvoja, poboljšanju socijalne zaštite, sprečavanju nasilja ili promovisanju dečijih prava, sva sredstva se brižljivo i izuzetno transparentno troše kako bi se dospelo do svakog deteta kome je pomoć potrebna.

O UNICEF-u

UNICEF je fond Ujedinjenih nacija, ali se ne finansira iz budžeta UN-a, već se  oslanja na podršku donatora za sprovođenje programa namenjenih deci. UNICEF je prisutan u više zemalja sveta nego bilo koja druga dečija organizacija, a prema istraživanju Win Gallup globalni parametar 2013. godine najcenjenija je neprofitna organizacija u svetu. Znanje o deci i način rada daju UNICEF-u kredibilitet i mogućnost da utiče na donošenje odluka i rešavanje problema na lokalnom, državnom i svetskom nivou. Programi UNICEF-a pružaju dugoročna i održiva rešenja koja spašavaju dečije živote i mogu da unaprede izglede za njihovu budućnost. Milioni dece i roditelja u svetu veruju UNICEF-u, bilo da su donatori ili korisnici njegovih programa.Sredstva za rad UNICEF-a u Srbiji takođe se obezbeđuju od donacija država i vlada, međunarodnih organizacija, civilnog i  poslovnog sektora i pojedinaca. Ne postoji “mala” donacija, ako nas je mnogo.

Ako pošaljete poruku na 9656 i time pristanete da svakog meseca donirate 100 dinara, učestvovaćete u izgradnji vrtića u selima, u programu “Škola bez nasilja”, u zdravstvenoj zaštiti romske dece, u školovanju dece sa smetnjama u razvoju… Mnogo je dečijih potreba i mnogo je programa koji čekaju na sredstva.

O TELENOR-u

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, šestog mobilnog operatora po veličini na svetu koji ima 148 miliona korisnika na 11 tržišta. Ova kompanija, sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra, najveći je pojedinačni investitor u Srbiji. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor pomaže ljudima da budu povezani bez poteškoća i na predvidiv način. Telenor Srbija ima 120 prodavnica u 85 gradova i 1,150 zaposlenih.

Editors choice