Iz njihovog dizajn studija u Eldi (Španija), Unisa tim stalno traži nove materijale i razvija nove projekte da ženama ponudi široki dijapazon lepih i elegantnih cipela svake sezone. Ove godine, Unisa je stvorio sjajnu kolekciju cipela i sandala koje kombinuju opuštenost i udobnost, dve karakteristike koje retko dolaze zajedno kada su cipele u pitanju. Poverljiv i tražen, Unisa je postao jedan od vodećih evropskih brendova obuće.

Unisa ravne cipele

Bombi je kožna cipela sa pertlama grubog izgleda, a karakterišu je i lepi sitni detalji. U nijansama bosiljka i jabukovače, ove Unisa cipele su vrlo prilagodljive i mogu lako da poboljšaju vaš ormar.

Nanoi i Bombi Unisa: Udobne i elegantne cipele

Nanoi i Bombi

Nanoi su cipele na štiklu od antilopa sa vezanom mašnicom spreda. Dok su Ecru Brel kožne ravne Unisa cipele savršene za jedan dan u kancelariji.

Ecru Brel i Clara Unisa: Udobne i elegantne cipele

Ecru Brel i Ciara

Ciara su kožne cipelice sa otvorenim prstom dizajnirane tako da daju privlačnost svakoj opuštenoj-šik kombinaciji. Poseduje dvostruku mašnu napred i kaiš od antilopa sa zlatnom kopčom. Moderne su i udobne.

Unisa štikle

Pasic su cipele na štiklu od antilopa. Karakteriše ih to što su odsečene sa strane, štikla im se postepeno sužava i imaju koketnu mašnu spreda. Veoma su elegantne i savršene za venčanja ili romantične sastanke.

Pasic i Pasic S Unisa: Udobne i elegantne cipele

Pasic i Pasic S

Za neobičan, a ipak sofisticiran dodatak vašoj letnjoj garderobi, razmotrite Popin – cipele na visoku štiklu sa lepo vezanom mašnom spreda što čini da izgledaju vanvremenske i koketne. Mogu biti uklopljene sa olovka suknjom i bluzom ili sa večernjom haljinom za specijalne prilike.

Handy i Popin Unisa: Udobne i elegantne cipele

Handy i Popin

Unisa sandale

Handy sandale su odlične za one koji vole da im obuća bude jednostavna, moderna i udobna. Ove zgodne Unisa sandale od kože vrhunskog su kvaliteta i ima ih u velikom izboru boja, kao što su arena, crna, bela, metalik. Savršene za žene preko četrdesete, za svakodnevno nošenje sigurno će postati letnji favorit.

Juset i Teyo Unisa: Udobne i elegantne cipele

Juset i Teyo

Juset sandale sa šiljatim prednjim delom i tankom petom. Neverovatan su dodatak garderobi za ovu sezonu. Pomešajte ove klasične sandale sa malom belom letnjom haljinom ili elegantnim šortsem – nećete pogrešiti.

Razmotrite Teyo kožne sandale sa otvorenim prstima ako želite da date pečat svom izgledu. Ove Unisa sandale imaju platformu za veću udobnost, podesiv kaiš na visini skočnog zgloba i usku petu.


Jovana Jovović studira novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije, piše kratke priče i beleži citate i omiljene delove iz knjiga koje čita. Možete ih pronaći na njenom blogu. Obožava Beograd, voli Novi Sad i uvek se vraća u Bar. Leto ne može da zamisli bez mora.

 

Comments