Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Upamtićeš ti mene

Upamtićeš ti mene

1/3

Nema veze da li ste je sreli u prolazu ili je drugarica vašeg poznanika. Možda vam je drugarica iz osnovne, bivša vašeg bivšeg prijatelja, saradnica sa drugog sprata ili šefova ljubavnica. Nije važno da li je stara dobra prijateljica, daleka rođaka ili supruga. Činjenica je da će se dama grdno uvrediti ako je ne primetite.

S pravom!

Šta sve nije uradila da bi bila upadljiva, a vi tako! No, s obzirom ste, vi muškarci, ćoravi, evo na šta da obratite pažnju.

Kosa

kosa Upamtićeš ti mene

Ako ne primetite promenu frizure, najgori ste ološ

Neprestano se farbaju, šišaju, menjaju frizure i k’o za inat uvek nedovoljno da biste iz prve primetili razliku. Dodatna nevolja je u tome što dame idu kod frizera jednom nedeljno, da proslave uspeh na poslu, da obeleže osvajanje novog dečka, da bi povratile samopouzdanje, da bi se bacile na opasnu ribu. Ako ne primetite promenu, grdno unižavate njen podvig koji je uzrokovao odlazak kod frizera.

Savet

Uvek pitajte da li je promenila frizuru. Ako nije, praktično ste joj dali kompliment. Ako jeste, zablistaće samopouzdanjem i pomisliti da ste vanserijski mužjak koji ima oštro oko i smisao za lepo.

Aksesoar

Nabacila je šareni šal, ešarpu, nosi lude naočare za sunce, na podlaktici zveckaju neobične narukvice, nosi otkačeni broš ili ogrlicu. Ono što niste skapirali, jer ste muškarac koji živi u neznanju, jeste činjenica da ovi napadni aksesoari nisu greška ili naprosto dodatak odevnoj kombinaciji. Oni su sidrište, središnja tačka njenog nastupa.

Savet

Naprosto primetite da ima na sebi to što već inače vrišti “POGLEDAJ ME”, a ne bi vam palo na pamet da može biti značajno. Istaknite da vam se baš dopada boja/oblik/materijal. Pomisliće da ste bog među muškarcima koji ima ukusa.

Editors choice