Ah, Rakovi… Večiti emotivci i zaljubljenici u ljubav. Osobe koje vrlo lako možete osvojiti svojom dovitljivošću, pameću i inteligencijom, ali ih isto tako naterati da se zavuku u svoju ljušturu dok trepnete. Evo prilike da saznate kako se emotivni Rakovi slažu u ljubavi sa ostalim horoskopskim znacima.

Rak i Ovan

U ovakvom odnosu, Ovan je horoskopski znak koji je superioran i koji dominira, pa postoji velika verovatnoća da u jednom trenutku veze preuzme na sebe potpunu dominaciju nad Rakom. Ovakvu vezu je teško održati, jer postoje mnogi razlozi neslaganja, dok je mnogo bolja varijanta prijateljski odnos između Raka i Ovna.

Rak i Bik

I Rakovi i Bikovi su veoma emocionalne i nežne osobe koje vole dom, pa će Rak, koji je porodični tip, u Biku naći zahvalnog, odanog i nenametljivog partnera. Ova veza će biti bezbrižna i mirna i neće obilovati značajnim događajima, ali je naprasitost Bika i preterana osetljivost Raka u nekom trenutku mogu “poljuljati”.

uporedni ljubavni horoskop rak 1 Uporedni ljubavni horoskop: Rak

Rak i Blizanac

Da bi se održala, veza između Raka i Blizanca zahteva mnogo žrtvi, truda i tolerancije od oba partnera. Rak kao romantik i idealista, stalno dolazi u sukob sa praktičnim Blizancem, koji racionalizuje ljubav. S druge strane, za razliku do Raka koji je spreman na iskrenu i duboku ljubav, sa Blizancem to nije slučaj, pa se zato između ova dva znaka preporučuju isključivo prijateljske veze.

Rak i Rak

Ovaj odnos će obilovati osećajnošću i unutrašnjim razumevanjem, mada Rakovi imaju težnju da žive u prošlosti i puštaju da sadašnjost prolazi pored njih. Ovakva veza neće obilovati nikakvim dramatičnim situacijama, već će to biti jedna mirna i staložena ljubav koja polako, ali konstantno buja.

Comments