Dan zaljubljenih je omiljeni dan mnogih zaljubljenih parova. Naravno, uvek ima onih koji se bune i nazivaju ga danom zahvaljujući kom maloprodajna industrija profitira, međutim, i pored toga, 14. februar je dan kada parovi širom sveta slave svoju ljubav. Navodimo vam stvari koje biste mogli da uradite ovog datuma.

Napišite romantično pismo. U ovo vreme Facebooka i Twittera, bilo bi lepo da uradite nešto što se apsolutno kosi sa modernim tehnologijama. Stoga, možda bi ljubavno pismo bilo prava stvar, naravno, ne otkucano u Word-u nego ispisano vašom rukom.

Idite na piknik u obližnji park. Ako vas posluži dobro vreme, ovo bi možda mogao biti najromantičniji način da provedete ovaj dan.

will you be my valentine  by SsGirlo Upotpunite svoj Dan zaljubljenih!

Iznenadite svoju drugu polovinu znakom pažnje

Isplanirajte radni ručak. Ako oboje radite i ne možete da stignete da se vidite, isplanirajte da se nađete na pauzi za ručak. Vaš partner neće samo biti srećan da vas vidi, nego će se verovatno radovati i što ne mora da bude deo večernje gužve u restoranu.

Posvetite pesmu svom partneru na njegovoj/njenoj omiljenoj radio stanici.

Uvucite se svom partneru u kadu dok se kupa, sigurno će ga oduševiti ova romantična inicijativa. Još lepša strana ovako nečega je što možete sami da odlučite da li će sve ostati na relaksaciji u toploj kupki ili će se stvari preneti u spavaću sobu.

Idite u kupovinu. Ako vam ne smeta gužva, oduševite partnera lepim poklonom na ovaj dan.

Ostanite kod kuće i uz lepu muziku i dobar ambijent dajte jedno drugom masažu. Ovako ćete, ne samo pospešiti intimu, nego i uštedeti gomilu novca koju biste potrošili u nekom restoranu. Ili, nabavite DVD-eve u kojima ćete oboje uživati, uz puno kokica, slatkiša i ostalih stvari u kojima oboje uživate!

Kupite sebi neki seksi veš u kom ćete izaći pred svog partnera. I dok žene nije teško nagovoriti da odu u kupovinu seksi donjeg veša, muškarcima je ovo već poduhvat. Muškarci, počnite da razmišljate o nekim svilenim boksericama ili pidžami i ulepšajte svojoj dami ovaj dan!

251 Upotpunite svoj Dan zaljubljenih!

Provedite dan u prirodi

Spremite dobru hranu. Iznenadite partnera njegovim omiljenim jelom! Ukoliko vaš partner preferira izlaske, rezervišite sto u njegovom omiljenom restoranu. ALI! Postarajte se da napravite rezervaciju unapred, jer naći sto na Dan zaljubljenih može biti nemoguća misija.

Uputite se ka zabavnom parku. Provedite dan sa svojim partnerom jedući šećernu vunu, kokice i provlačeći se zajedno kroz tamne hodnike začaranih kuća ili se smejući pred magičnim ogledalima!

Za parove koji su muzički fanovi, idealno bi bilo provesti ovaj dan na nekom koncertu izvođača koji oboje volite. Međutim, ukoliko niste tipovi koji vole koncerte tog tipa, uvek možete otići u pozorište na omiljenu predstavu.

Ako oboje uživate u vožnji brodom/čamcem, iznajmite jedan ili platite kartu kojom ćete sebi obezbediti nekoliko prelepih sati na reci/moru u vašem gradu. Ukoliko više volite kopno, uvek se možete odvesti do vidikovca u svom gradu i napraviti piknik pod zvezdama.

Ako ste i švorc i zatečeni lošim vremenom, ne očajavajte. Pre nego što otkažete sastanak, povadite svoje društvene igre i osmislite dan u kući! Napravite toplu čokoladu, kupite grickalice i uživajte u divnoj večeri sa svojim partnerom!

Ako ste tip koji više voli izlaske, uvek možete da završite veče na nekom plesnom podijumu na kom ćete se još više zaljubiti u svog partnera! Takođe, uvek možete da produžite u neki karaoke bar!

Na Dan zaljubljenih ništa nije previše, pa tako ni ljubavni kuponi koje možete da pripremite za svog partnera. Možete da napravite kupone od onih koji podrazumevaju egzotične stvari kao što su senzualne masaže ili poseta spa centru za parove. Naravno, kuponi mogu da budu i nešto jednostavnijeg sadržaja – dugi zagrljaji i mekani poljupci.

Uradite nešto blesavo kada joj budete govorili da je volite – stanite joj ispod prozora i izvedite serenadu!

5a7f27e63140f93ada7fc154709f6f2c g Upotpunite svoj Dan zaljubljenih!

Neka vam svaki dan bude dan ispunjen ljubavlju

Za vrlo uzbudljiv doživljaj dana – idite na mini odmor. Ako ste upoznati sa partnerovim rasporedom, tajno pripremite romantični beg i samo ga iznenadite kartama! Ako nemate dovoljno novca za ovako nešto, uvek možete da se raspitate koja su lokalna dešavanja trenutno aktuelna, pa organizujte nešto što ne zahteva previše novca!

Ako vaš grad ima planetarijum, bilo bi predivno da odete tamo sa svojim partnerom. Ovde možete da gledate zvezde zagrljeni, a da ne mislite o dodatnim džemperima koje niste poneli, a već vam postaje hladno, ili o kiši koja je počela da promiče.

Ako biste da probate nešto novo i interesantno, zašto ne upišete kurs plesa? Vidite koje su ponude date po gradu, možda u nekoj plesnoj školi dobijete popust zbog Dana zaljubljenih!

Ukoliko i vi i vaš partner volite sport, zašto ne biste zajedno otišli na neku utakmicu? Ovako nešto bi svakako bio odličan način da se dodatno zbližite na ovaj dan!

Iznajmite bicikle na Dan zaljubljenih i krenite put planinskih staza!

Ako ne želite da dižete preveliku prašinu oko ovog datuma, ugovorite zajednički odlazak sa prijateljima ili nekim drugim parom na kuglanje, bilijar, večeru, odlazak u klub… Sigurno ćete se dobro provesti!

Napravite svom voljenom nešto što će zauvek čuvati kao uspomenu i što će mu značiti. Na primer, sklopite album sa zajedničkim slikama, starim razglednicama i porukicama koje ste jedno drugom ostavljali.

Ako oboje volite humanitarne akcije, provedite dan volontirajući.

Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, zašto ne biste otišli u crkvu i zakleli se na večnu ljubav ovog posebnog dana.

Konačno, uradite najromantičniju stvar koju možete – kupite prsten i zaprosite ljubav svog života!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna. 

Comments