Muškarci teško podnose odbijanja, a ukoliko na prvim sastancima ne prolaze slavno vrlo je moguće da rade stvari koje odbijaju pripadnice lepšeg pola. Pročitajte naših devet, možda sebe prepoznate u nekima.

Mirišete “na kilometar”

Parfemi zaista lepo mirišu, ali vam ne savetujemo da se u njima kupate, kao ni u losionima za brijanje i dezodoransima. Žene vole ovakve mirise i smatraju da su seksi, ali prevelika količina istih izazvaće katastrofu.

Ko o čemu, vi o seksu

Muškarci koji stalno pričaju o seksu odbijaju pripadnice lepšeg pola, jer žena želi da bude osvojena i cenjena i zbog nekih drugih stvari, a ne samo zbog toga što je privlačna i što budi strast. Žene neće impresionirati broj žena sa kojima ste spavali kao ni to da li je vaša prethodna devojka bila zadovoljna vašim sposobnostima u krevetu.

woman throwing drink on man Uradi ovo sad i vidimo se nikad

Kažeš seks posle ovoga?

Higijena

Miris znoja, neprijatan dah, nesređeni nokti i izgužvana odeća su kao stvoreni za jedno veliko “ne”. Momci, sapun, pasta za zube i pegla spasavaju iz ovakve situacije.

Krevet kao cilj

Uzmimo u obzir da dama sa kojom ste izašli nije “laka” i da ne želi seks za jedno veče, nagoveštaji o odvođenju u krevet, nezaboravnoj i vreloj noći mogu biti put do pakla. Upoznajte se sa strpljenjem i istrenirajte sebe ukoliko vam je stalo.

Komplimenti

Ukoliko se komplimentima razbacujete tek tako i ne vodite računa o tome da li su realni, preterani ili ih je previše mnoge žene vam neće poverovati i zapitaće se koje su vam krajnje namere.

Faktor bivša

Prvi sastanak zaobiđite razgovorom o bivšoj ljubavi. Žene na ovakvu situaciju gledaju tako što vas smatraju isfrustriranim i nesigurnim. Nijedna iole prisebna žena neće sebi dozvoliti da zajedno sa vama preboljeva ljubavne jade.

Mobilni telefon

Evo još jednog razloga zbog kojeg nam niste interesantni. Ukoliko previše obraćate pažnju na svoj telefon, zovete, ili vas zovu, pričate duže od dvadeset sekundi – na pravom ste putu da vas nazovemo… nikad.

Loše navike

Grickanje noktiju, gledanje u pod, konstantno oblizivanje usana ukazuju na to da ste nervozni i uplašeni. Izbacite loše navike i udahnite duboko, ipak ste vi muškarac.

Arogancija

Opšte je poznato da žene vole jake muškarce pune samopouzdanja, ali previše priče o sebi može ukazati na narcisoidnost, a takvi momci nam nisu preterano zanimljivi.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments