Ako ste u fazi eksperimentisanja i potrage za baš vašim stilom, sigurno ste čule da je originalnost na ceni i da uvek treba da se trudite da budete jedinstvene. Ipak, za dobar i upečatljiv stil nije potrebno brdo para, već samo malo mašte i kreativnosti.

slika 119 Uradi sama: Šarene narukvice

Šareno, veselo, unikatno

Dopadaju vam se ove narukvice? Možete i same da ih napravite! Sve što vam je potrebno jesu stare majice, po mogućstvu što šarenije i luđe, tanke metalne narukvice, lepak i makaze i igra može da počne!

Evo šta treba da radite:

– Prvo, majice iseckajte na tanke, duge trake (kao na slici).

– Osmislite kakvu narukvicu želite. Da li će ona biti jednobojna? U tom sličaju vam treba jedna traka. Ako pravite višebojnu narukvicu, prvo spojite boje koje želite, npr. u pletenicu.

– Sledeći korak je da jedan kraj trake pričvrstite čvorićem ili lepkom za narukvicu, a onda polako počnite da je uvijate oko narukvice po želji. Kada obložite celu narukvicu, ponovo lepkom pričvrstite to što ste uradili kako se ne bi raspalo, a krajeve vežite i ostavite da slobodno padaju.

slika 214 Uradi sama: Šarene narukvice

Pratite uputstva. Ovakav modni detalj je lako napraviti, a sigurno neće ostati neprimećen!

Izvor fotografija: craftsbyamanda.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments