Ukoliko vam se dopala ideja iz prethodnog teksta da obradujete drage osobe ručno pravljenim čestitkama, danas sam za vas pripremila elegantan i minimalistički način ukrašavanja. Sa tek nekoliko detalja, ova zimska slika pravi je melem za oči.

Počinjemo od materijala koji vam je potreban. Hamer u zelenoj boji za osnovu čestitke i u beloj boji za jelke. Zatim malo ukrasne trake, šljokice i bele pahulje koje sam prethodno napravila sekačem za papir. Odlučila sam da dodam i malo bele čipke, koja se savršeno uklapa sa belim jelkicama.

Materijal Uradi sama: Unikatna novogodišnja čestitka

Pripremite sve što vam je potrebno za rad

Nakon što ste pripremili sav materijal, počinjemo sa radom. Na zeleni hamer, od kojeg ste već napravili željeni oblik čestitke, zalepite pri vrhu, celom dužinom, čipkanu i šarenu ukrasnu traku.

Trakice Uradi sama: Unikatna novogodišnja čestitka

Prvi korak nastanka čestitke

Ukoliko želite da dobijete 3D efekat, zalepite na poleđini jelkica neki deblji karton ili stiropor ili šta god bi moglo da vam posluži. Meni je poslužio rebrasti papir iz pakovanja nekog keksa.

3D1 Uradi sama: Unikatna novogodišnja čestitka

Pomagalo od papira koje daje 3D efekat

Na kraju zalepite malo šljokica da ukrasite jelke i dodajte pokoju pahulju da upotpuni ovu idiličnu zimsku sliku.

Gotova1 Uradi sama: Unikatna novogodišnja čestitka

U samo tri koraka čestitka je gotova

Uz vrlo malo materijala i desetak minuta vašeg vremena dobićete originalnu čestitku kojom ćete obradovati osobe do kojih vam je stalo. Uz divne novogodišnje i božićne želje, ovo je idealan mali znak pažnje.

Dekoracija Uradi sama: Unikatna novogodišnja čestitka

Uz novogodišnju dekoraciju


Zorana Cvetković – brbljiva devojčica u duši satkanoj od suprotnosti- rođena u minut do dvanaest poslednjeg dana u godini a užasava je stav „završiću to kasnije“. Plaši se visine a neostvarena želja joj je skok padobranom. Zimsko dete koje obožava sunce i vrelinu. Ne želi da odraste. Slatkiši, lepo pisana reč, ljubav i moda- tako malo za sreću treba.

Comments