Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Uspešno završen deseti, jubilarni Case Study Show

Uspešno završen deseti, jubilarni Case Study Show

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, uspešno je organizovala deseti, jubilarni Case Study Show, koji se održao od 10. do 12. marta, na Fakultetu Organizacionih Nauka i u Narodnoj banci Srbije.

Case Study Show je projekat takmičarskog karaktera koji studentima svih fakulteta pruža priliku da steknu praktična iskustva rešavanjem realnih poslovnih problema kompanija učesnica.

Svečanom otvaranju su prisustvovali predstavnici Ministartsva omladine i sporta, dekan Fakulteta organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, kao i predstavnici kompanija i medija i uvaženi gosti. Svojim prisustvom otvaranje uveličali. gospođa Snežana Klašnja, zamenica ministra omladine i sporta i dekan Fakulteta organizacionih nauka, Prof. Dr. Milija Suknović, predstavnici kompanija, medija i studenti.

DSC 3028 1 Uspešno završen deseti, jubilarni Case Study Show

Tokom prva dva dana događaja, na Fakultetu organizacionih nauka, studenti su prezentovali svoja rešenja studija slučaja, zadatih od strane kompanija učesnica. Takođe, paralelno se održavao Case Room, gde su učesnici bili u prilici da predstave svoja kreativna rešenja kraćih studija slučaja. Osim toga svi zainteresovani su mogli da posete Company Fair i ostave svoj CV i tako dobiju priliku za potencijalnu praksu ili razgovor za posao.

Trećeg dana projekta studenti su imali priliku da se na Speed Dating-u za 7 minuta, predstave svim predstavnicima kompanija učesnica i ostanu zapamćeni po svom stavu i idejama.

Na svečanom zatvaranju projekta, održanom u Narodnoj banci Srbije, pre svega obratio nam se director odeljenja za devizno tržište Narodne banke Srbije,Nikola Dragašević, a nakon toga su proglašeni pobednički timovi Business Case-a ovogodišnjeg Case Study Show-a.

DSC 2965 1 Uspešno završen deseti, jubilarni Case Study Show

Kompanija Mercator S je kroz svoju studiju slučaja pružila mogućnost studentima da spoje zabavu i ozbiljan posao, a tim koji se najbolje pokazao je tim ’’Fresh Gamers’’, ovaj tim čine Biljana Kecman, Bojana Stojanović, Katarina Erić i Nikola Cvetković.

Kompanija Roche odlučila se da pruži priliku studnetima da povežu IT i farmaceutsku industriju, a tim koji se najbolje pokazao je ‘’Taxus’’, ovaj tim čine Branko Kaitović, Nikola Pajić, Marija Jovanović i Andrija Marić.

Kompanija Coca – Cola Hellenic je zadala studiju slučaja na temu ‘’Employee Engagement’’, a njihov pobednički tim je ‘’Kinitro’’, a članovi tima su Aleksandra Grozdanoski, Sonja Denda, Teodora Vukolić i Miloš Babić.

Kompanija Devana Technologies želela je da čuje idealno rešenje na temu ‘’Customer Happiness and Support’’, a samo jedan tim je mogao da pobedi, a to je tim Prestige, čiji članovi su Milena Popović, Nemanja Krstonić, Igor Bućić i Katarina Đorđević.

DSC 2701 Uspešno završen deseti, jubilarni Case Study Show

Kompanija Air Serbia odlučila je da pruži priliku studentima da pronađu tehnički način organizovanja treninga i praćenja razvoja zaposlenih, a tim koji se pokazao najbolje je tim ‘’VisionAIRs’’, koji čin Stefan Vasić, Strahinja Cokić, Nemanja Miljković i Kristina Janković.

Kompanija Mozzart želela je da čuje idealno rešenje za njihov klub lojalnosti, a pobednički tim je ‘’Platinum’’, koji čine Nemanja Stanković, Milan Pešić, Jovana Glišić i Đorđe Dimitrijević.

DSC 2595 Uspešno završen deseti, jubilarni Case Study Show

Kompanija Japan Tobacco International zadala je studiju slučaja na temu ‘’Trade Marketing planning’’, a pobedničko rešenje prezentovao je tim ‘’Key competitors’’, koji čine Jelena Milanović, Una Andrejević i Ana Vučetić.

Sledeće godine očekujemo još više ambicioznih studenata, željnih novina, prakse i prilike da se dokažu. Verujemo da će svi biti u prilici da se prikažu u najboljem svetlu i pobede u praksi.

Detaljnije informacije o samom projektu možete pogledati na zvaničnom sajtu organizacije estiem.org.rs.

 

Editors choice