Tokom cele godine jedva čekamo leto da bi se na kraju ispostavilo da, kada leto najzad dođe, iz kog god razloga ne možemo da uzmemo odmor i otputujemo makar i negde blizu, ali samo da bude izvan grada. Prosto smo naučeni, da li zbog svojih ili tuđih očekivanja, da je leto vreme za beg i da je apsolutno nedopustivo da ga provedemo u svom gradu, što je zapravo velika greška! Jer, upravo leti grad vrvi kako od dobro raspoloženih ljudi čija energija te prosto usisava i nosi, tako i od zanimljivih gradskih dešavanja zbog kojih se zaista možeš provesti dobro čak i kada ne putuješ daleko ili – nigde.

Ukoliko si i sama “osuđena” na leto u Beogradu ili jednostavno želiš da iz svog grada ove sezone izvučeš maksimum u pogledu provoda i zanimljivih aktivnosti, pravi je trenutak da se uputiš do Rajićeva Shoppping Centra jer te tamo čeka sjajna zabava – radijski koncert, jedinstveni ring, besplatna škola rolšula, gosti i muzički trenuci za pamćenje, uz zanimljiv program nude nezaboravno leto u srcu Beograda!

U saradnji sa Radijom 3, Rajićeva Shopping Centar je počevši od 25. maja domaćin jedinstvene manifestacije “Povedi me u letnji provod” čiji naziv sasvim jasno najavljuje šta će se to dešavati ispred našeg omiljenog šoping centra!

Prva, specijalna gošća novog Radija 3, bila je Ana Stanić koja je tokom akustičnog koncerta izvela svoje najveće stare, ali i nove hitove. I to nije sve – svakog dana od 14 do 16 časova, posetioci Rajićeva Shopping Centra i slušaoci Radija 3 uživaće u “live” izvođenjima hitova, dok će svake subote od 18 časova biti organizovani besplatni koncerti. Nastavi da nas pratiš kako bi na vreme bila informisana o tome ko nastupa sledeći! Otvoreni studio Radija 3 ispred Rajićeva Shopping Centra biće glavno mesto svih muzičkih dešavanja ovog leta u Beogradu, definitivno!

Inače, Radio 3 na ovaj način prvi put “izlazi” u centar grada otvorenim studijom ispred Rajićeve iz koga emituje program. Projekat “Povedi me u letnji provod” upotpunjen je najvećim hitovima strane i domaće muzike, koje će u studiju Radija 3 svakog dana uživo izvoditi najtalentovaniji mladi muzičari, zvezde YouTube scene ali i dobro poznata imena domaće muzike. Dakle, nešto što sigurno nećeš želeti da propustiš!

OK, dobru muziku svi volimo, to je sasvim sigurno. A kako stojiš sa rolšulama? Ovog leta ćeš imati priliku da napraviš svoje prve korake na ovom “prevoznom sredstvu” ili pokažeš svoje već naučeno i izvežbano umeće, takođe ispred Rajićeve, u jedinstvenom ringu za vožnju rolšula! Dejt, provod sa drugaricama – ovo je odlična ideja da se ovog leta zabaviš na potpuno drugačiji način! Skate-ring je otvoren svakog radnog dana od 12 do 20 časova, a uslov da se njime provozaš je da u bilo kojoj radnji šoping centra ostvariš kupovinu u iznosu od minimum 500 RSD. Ukoliko ipak ne želiš da se blamiraš svojim neznanjem, imaš mogućnost da naučiš da voziš rolšule u besplatnoj školi koja je otvorena svake nedelje u periodu od 17 do 20 časova. A kada savladaš osnove, e tada možeš da se prepustiš vožnji, ali i hvališ kakva si na točkovima!

Još jedna stvar koju ne smeš da propustiš ovog leta je i nagradna igra “Povedi me na letovanje” koja će trajati od 21. juna do 19. jula! Tokom mesec dana nagradne igre, obezbeđeno je 105 dnevnih nagrada u vrednosti od po 3.000 dinara, kao i 8 vikend nagrada u vrednosti od po 10.000 dinara, koje će usrećiti mnoge kupce u ovom centru. Nagradna igra će se zatvoriti 20. jula svečanom dodelom glavne nagrade najsrećnijem dobitniku u obliku egzotičnog putovanja za dve osobe na destinaciju po izboru!

Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je imati račun iz Rajićeve na iznos od 3.000 dinara ili više i poslati kod (BI broj) sa računa SMS-om na 4242. 

Dobitnici će se objavljivati na sajtu i društvenim mrežama Rajićeve, a pored nagradne igre posetioce Rajićeve očekuju i još mnoga iznenađenja tokom leta. Detaljna pravila nagradne igre možeš pronaći na sajtu Rajićeva šoping centra. 

Zato, povedi društvo u najbolji letnji provod u srcu Beograda!

Naslovna fotografija: notjessfashion.com

Ivana

Comments