Mat karmin je definitivno uvek lepši i bolji izbor u odnosu na one kremaste, sjajne karmine. Ipak, pre nego što pronađete svoju omiljenu nijansu mat karmina, imajte na umu da je oko njega potrebno malo više truda nego kod bilo kog drugog, jer su na njemu sitne nesavršenosti mnogo vidljivije. Zato, i vaše usne, ali i tehnika nanošenja vašeg omiljenog ruža, moraju biti perfektne.

Najpre, počnite sa pilingom za usne. Možete odabrati neki proizvod sa tom namenom, ali isto tako možete i same napraviti odlično sredstvo uz pomoć kojeg će vaše usne biti nežne i meke, a o čemu smo vam pisali ovde. Takođe, čak i najjednostavnije prelaženje četkicom za zube prilikom njihovog pranja može dati odličan efekat. Sada, kada ste otklonile površinske mrtve ćelije kože, vaše usne su spremne za šminkanje.

Imajte na umu da je vašim usnama nakon pilinga potrebna dodatna nega, te obavezno nanesite svoj omiljeni balzam za usne. Sada, kada budete namazale mat karmin, on će izgledati lepo i “glatko”, a nikako hrašavo i “sa ljuspicama”.

mat Uz ove trikove MAT karmin će izgledati savršeno na vašim usnama
Comments