Nemojte očajavati ako nemate novca da svake sezone priuštite sebi novu garderobu ili komad odeće koji je baš sad u trendu. Moda je takva da dozvoljava eksperimentisanje, igranje i kombinovanje svega i svačega i prava je umetnost umeti ni od čega napraviti nešto. A ukoliko ipak želite da svoje kombinacije dodatno osvežite, učinite da izgledaju lepše i skuplje, koliko god zapravo novca potrošile, primenite ovih nekoliko trikova.

Nosite neutralne boje

One su tako nežne i otmene, zar ne? Čak, ne morate da nosite samo jednu nijansu već ukombinujte više njih i učinite svoj izgled tako jednostavnim, a efektnim. Prosto, nekad je “fora” baš u toj svedenosti. Znate već, manje je više.

neutralne boje Uz ove TRIKOVE vaš stajling će izgledati skuplje

Nosite “večne” komade

Kako kombinacija sakoa i košulje ikada može da izgleda loše? I ovde imamo taj “klasični” i jednostavni momenat koji je uvek mnogo bolji nego da spojite od svega po malo i na kraju preterate. Zaista bi trebalo da se držite jednostavnih i proverenih kombinacija sa kojima nikada nema greške.

sako Uz ove TRIKOVE vaš stajling će izgledati skuplje

Neka se boje vaše garderobe slažu

Nemojte spajati nespojivo. Ako želite da vaše kombinacije izgledaju skuplje, onda se držite svedenih boja i kombinacija koje su smislene. Uglavnom, crna i bela se slažu uz sve boje pa neka one budu “noseće” nijanse vaših odevnih kombinacija. Nemojte nabacati na sebe sve što stignete.

slaganje boja Uz ove TRIKOVE vaš stajling će izgledati skuplje

Nosite jednobojne kombinacije

Ponekad nije loše ni obući se od glave do pete u jednu boju. Monohromne kombinacije su sada i te kako popularne, a odaju utisak da ste stilizovane, šik i da imate istančan ukus kada je moda u pitanju. Pa, savršeno! Upravo to i želimo da postignemo.

monohromno Uz ove TRIKOVE vaš stajling će izgledati skuplje
Comments