Igrajte se sa proporcijama

Kombinujte uske i široke stvari ili samo uske ili samo široke. Svakako, neočekivane kombinacije kada je reč o proporcijama učiniće vaš izgled mnogo zanimljivijim i originalnijim, ali na onaj odgovarajući način. Uz sve prethodne savete u vezi sa tim kako da kombinujete boje, verujemo da ćete osmisliti savršeni stajling.

proporcije Uz ove TRIKOVE vaš stajling će izgledati skuplje

Dodajte svojim kombinacijama metalne detalje

Ako želite da vaše kombinacije izgledaju skuplje, obavezno im dodajte neke metalne detalje u vidu rajsferšlusa, kopči i šnala na torbi, ali i nakita. Diskretni nakit u srebrnim nijansama uvek je odličan dodatak vašem autfitu koji će ga učiniti još luksuznijim. Da, čak u u slučaju sasvim jednostavnih, jednobojnih kombinacija. Detalji odabrani sa ukusom čine čuda!

metal Uz ove TRIKOVE vaš stajling će izgledati skuplje

“Uglancajte” svoje kožne cipele

Koliko god bile sređene “gore”, nikako nemojte zanemariti svoju obuću. Pokušajte da investirate u par dobrih cipela koji će svaku vašu kombinaciju podići na viši nivo, a osim toga obavezno redovno negujte svoje “ljubimice”. Delovaće skupi i otmeno, koliko god ih vi zapravo platile.

cipele Uz ove TRIKOVE vaš stajling će izgledati skuplje

Nosite kaput ležerno, preko ramena

Čak i način na koji nosite odeću može doprineti vašem skupocenom izgledu. Na primer, obukle ste jednostavan par farmerki i jednobojnu majicu uz dodatak dobrih cipela i torbe? Odlično, sada na sve to ležerno “nabacite” prolećni mantilić ili kožnu jaknu i dobićete opušten, udoban autfit koji će od vas načiniti modnu boginju.

kaput Uz ove TRIKOVE vaš stajling će izgledati skuplje

Vidite, krajnje je jednostavno biti stilizovan, a da to pritom izgleda zaista dobro, čak i skupo. Nabavite komade garederobe u modelima i bojama koji su uvek u trendu i znajte da ćete uvek izgledati perfektno. I, ne zaboravite crveni karmin – “začin” za svaku modernu, ali i otmenu kombinaciju.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.glamour.com

Comments