Seksi džojstik

Instrukcije: Partner leži na podu sa rukama opuštenim i ispruženim iznad glave. Partnerka sedi na njemu, noge su joj ispružene do njegovih ramena. Ona svoje ruke oslanja na njegova kolena i na taj način ima odličan oslonac. Ostaje samo da se zabaci, pravi pokrete u obliku osmice i uživa svojim tempom.

Šta će ti se svideti kod ove poze? Žena je potpuno slobodna da eksperimentiše pokretima koji joj gode, dubini i brzini prodiranja; dok sa druge strane muškarac uživa carski sa sve četiri uvis.

Glavna fora: Iznenadi ga neočekivanim pokretima i dokaži da nije samo on dobar u upravljanju džojstikom.

slika118 Uzbudi se danas!

Večeras podelite uloge pravedno

Magična planina

Instrukcije: Za ovu pozu je potrebno naslagati par jastuka ili jorgana koji će stajati ispred partnerke i pružati joj oslonac. On je iza nje, pripijen kompletno. Ona se oslanja svom težinom na jastuke ispred sebe i širi noge puštajući ga da ulazi u nju nesmetano.

Šta će ti se svideti kod ove poze? Intimnost je najvažnija; u ovoj pozi dodir kože o kožu dodatno će vas zagrejati. Takođe, poza je idealna jer mu je lakše da pogodi pravo mesto.

Glavna fora: Iako u ovoj pozi veći deo posla obavlja muškarac, postoji par trikova da i partnerka doprinese: izbaci guzu maksimalno, pravi kružne pokrete, ili idi gore-dole kao da mu sediš u krilu.

Izvor fotografija: cosmopolitan.com


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments