Osmica

Instrukcije: pozu praktikuj na podu, i budi na leđima. Ispod zadnjice stavi par jastuka. Kolena drži polusavijena, noge blago raširene, a ruke iznad njegove glave ili njemu oko struka. Pridržavajući se ovih koraka učinićeš svoje telo ekstremno otvorenim. Neka tvoj partner ulazi dublje nego inače, jastuci će vam pomoći, kao i njegove ruke koje stoje na podu oko vaše glave. On treba da se pomera lagano i nežno, praveći figuru osmice kako bi u potpunosti osetili njegov polni organ sa sve okolnim regionom. Zapamtite: pokret osmice je ključan.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Prvenstveno jer možeš doživeti višestruko orgazmično zadovoljstvo; dok njegov penis bude nadražavao tvoju vaginu, njegova pubična kost nežno će ti dodirivati klitoris. Ova poza je lagana i više nego zgodna jer omogućava savršen položaj za orgazam. Možeš se udobno smestiti i uživati dok tvoj partner senzualnim i dugim pokretima tvoje telo dovodi do ludila.

Trik: u ovoj pozi jastuci su najveća fora. Što se više podignete, biće vam ugodnije, i partner će moći lakše i snažnije da dopire do vas.

Uzbudise danas Uzbudi se danas!

Osmica ili samba izbor je na vama

Comments