Izlazimo polako iz ovog retro-leta, koje je nosilo obilje negativnih astroloških aspekata, sa brojnim planetama u retrogradnom kretanju i nekoliko pomračenja. Astrolozi kažu da će se efekti ovog napornog perioda osećati još šest meseci, ali ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Lava ili Jarca, imate šanse da vam predstojećih jesenjih meseci bude dobro, kao što ne pamtite da je bilo.

Blizanci

Za Blizance će ova jesen biti najpovoljnije ljubavno razdoblje, koje donosi stabilne veze, veridbe, svadbe, stvaranje porodice. Sve će se vrteti oko emocija, ljubavi, davanja i primanja i to na najpovoljniji način. Dinamični Blizanci će biti zatečeni i razneženi – i pomalo zbunjeni. Umesto da svoju ogromnu energiju ulažu u razvijanje poslovnih ideja, nove projekte i stvaranje novih poslovnih veza, a svoje slobodno vreme u zabavljanju društva sa kojim se redovno viđaju, biće potpuno okrenuti ka romantici. Naravno, na svoj način – imaće ambiciozne zamisli i usmeriće se na to da ostvare svoje želje i težnje. Slobodni Blizanci imaju velike šanse da sretnu veliku ljubav, onu o kojoj su maštali (u retkim trenucima kad su uspevali da se zaustave u svojoj sveobuhvatnoj aktivnosti i malo se posvete maštanju).

Oni koji su već u vezi, imaće pred sobom period tokom koga će podići odnos na viši nivo, ili će napraviti onaj sledeći korak (pred kojim su dugo oklevali, ili nisu ni hteli da razmišljaju o njemu). Sada će moći da uvide da im je potrebno da se skrase, da će im zajednički život, ili brak i stvaranje porodice doneti nove izazove i nova zadovoljstva i jedva će čekati da počnu! Nekima će u ovome pomoći suočavanje sa činjenicom da je beba već na putu i da samo treba da prihvate ono što im je život već doneo. Iako je u znaku ljubavi, emocija i svijanja gnezda, ova jesen Blizancima donosi i finansijsku dobit oko koje neće morati da se mnogo trude – prethodno zalaganje će se isplatiti.

Comments