Kompanija McDonald’sTM, koja već 25 godina uspešno posluje na tržištu Srbije, obogatila je svoju ponudu novim proizvodom – McWrapTM Fit, koji sadrži manje od 300 Kcal, i još jednom pokazala da su potrebe potrošača na prvom mestu. Novi McWrapTM Fit se može naći u svim McDonald’s restoranima u Srbiji.

U proteklih nekoliko godina moderan način života promenio je svoj koncept. Ljudi sve više obraćaju pažnju na liniju i balansiranu ishranu, ne želeći da se odreknu uživanja u dobrom ukusu. Pored toga, sve veći broj obaveza ne dozvoljava da se pripremi hrane posveti mnogo vremena u toku dana. U jeku priprema za predstojeće leto i savršenu liniju za plažu, vodeći računa o kvalitetu sastojaka, ali i dobrom ukusu, kompanija McDonald’sTM je izbacila na srpsko tržište novi McWrapTM Fit, koji sadrži manje od 300 Kcal. Svež paradajz, rukola, zelena salata, ukusna grilovana piletina i mekana tortilja sa poznatim Honey Mustard sosom čine McWrapTM Fit  balansiranim obrokom sa namirnicama koje su preporučene u dnevnoj ishrani.

McWrap FIT 01 Uživajte u punom ukusu novog MCWRAP FIT a!

Pažljivo odabrani sastojci čine novi McWrapTM Fit dobrim izborom za lagan letnji obrok u svakom trenutku

“Tajna našeg uspeha su verni potrošači, i zbog toga smo naučili da pažljivo slušamo njihove potrebe. Prateći njihove navike, ali i svetske trendove modernog načina života, kreirali smo novi proizvod koji odgovara na tri veoma važna kriterijuma: kvalitet namirnica i pripreme, dobar ukus i potrebe tržišta. Novi McWrapTM Fit  će biti pravi hit ovog leta za sve moderne dame i one koji vode računa o svojoj liniji.”  izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga kompanije McDonald’sTM i dodaje da je novi McWrapTM Fit  već izazvao veliko interesovanje.

Comments