Krovni prozori mogu da ispune prirodnom svetlošću i svežim vazduhom bilo koje kupatilo. Dodatna svetlost daje prostoriji osećaj prostranosti, a problem povećane vlage se rešava ventilacijom kroz krovni prozor. Bilo da se oblačite ujutru za posao ili se opuštate u kadi, privatnost je jednako bitna kao i dnevna svetlost – upravo iz ovog razloga su originalni VELUX venecijaneri neophodni.

VENECIJANERI 4 Vaša privatna oaza

Sa VELUX venecijanerima možete da imate sve – samo pomerite aluminijumske trake u bilo kom pravcu za optimalnu kontrolu svetlosti i privatnosti. Ovi otporni na vlaguvenecijaneri su laki za čišćenje i dostupni su u devet različitih boja kako bi odgovarali vašem ličnom stilu i dekoru.

VENECIJANERI 1 Vaša privatna oaza

Pravi sastojci za savršenu kuhinju

Krovni prozori su veliko pojačanje u toploj, aktivnoj kuhinji zato što pružaju izuzetnu ventilaciju. Kuvanje proizvodi paru, dim i neprijatne mirise, pa su vašim prozorima potrebne roletne koje su otporne na toplotu. A upravoz bog toga što je kuhinja mesto gde provodimo vreme sa porodicom i animiramo goste, vaše roletne treba pored lepog izgleda da budu i praktične.

VENECIJANERI 2 Vaša privatna oaza

Laki za čišćenje VELUX venecijaneri su idealan izbor za kuhinju. Ne samo da su paro-nepropušni, već su i veoma jednostavni za upravljanje. Doručak, ručak ili večera, jednostavno pomerajte aluminijumske trake u bilo kom pravcu za optimalnu kontrolu svetlosti i komfor.

VENECIJANERI 3 Vaša privatna oaza VENECIJANERI 5 Vaša privatna oaza
Comments