37. Black ‘n’ Easy Fashion Week koji se održava u periodu od 20. do 29. aprila, 2015. godine najavljen je na press koktelu u Supermarketu.

Title partner projekta ovoga puta je Grand kafa Black ‘n’ Easy. To je najnovija kategorija kafe, prava turska kafa koja se priprema na instant način! Oba Brenda i Fashion Week i Black ‘n’ Easy su posvećena uživanju i ljubavi prema lepom, ali uz očuvanje pravih vrednosti i visokih standarda.

Svečano otvaranje Black ‘n’ Easy Fashion Week-a obeležiće program Metropol Palace Luxury Night i revije najpoznatijih svetskih brendova kao što su Antony Morato, Armani Collezioni, Armani Jeans, Boss, Burberry, Emporio Armani, Jimmy Choo, Just Cavalli, Marc Cain, Michael Kors, Pinko, Polo Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Trussardi Jeansi…koje možemo pronaći u XYZ Fashion Store-u. Posebnu atrakciju predstavlja revija modela koje Boško Jakovljević kreira za Martini Vesto, a koja će takođe biti upriličena u okviru otvaranja Fashion Week-a.

37 bfw program Večeras počinje Black N Easy Fashion Week

Ovogodišnji sponzori revije Martini Vesto su renomirane izraelske kompanije „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ koje grade novu stambenu oazu Central Garden čiji je ekskluzivni zastupnik prodaje vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBRE Srbija. Ceo kompleks od ukupno 100.000 kvadrata, koji uključuje sedam stambenih zgrada, maloprodajni prostor u prizemlju kompleksa, privatni park, podzemnu garažu na dva nivoa i poslovnu kulu, biće završen u roku od pet godina. Do marta 2016. godine biće useljeni prvi od ukupno 500 stanova stambeno poslovnog kompleksa.

Inspiracija za učešće na Belgrade Fashion Week-u upravo leži u urbanom miksu starog Beograda, moderne arhitekture i stila života u centru koji je uvek trendu i koji ovog proleća nosi potpis Central Gardena.

Revije autorske mode ostaju okosnica Black ‘n’ Easy Fashion Week-a i imaćemo priliku da vidimo modele koje pripremaju Marko Mitanovski, Ana Ljubinković, Stanislava Sinđelić, Vladislava Joldžić, Tamara Jarić, Sonja Jocić, Zistakis, Aida Novosel, Danica Aleksić, Jovana Marković Aleksandra Lalić. Učešće komercijalnih brendova od nesumnjivog je značaja za razvitak celokupne modne produkcije i (re)definisanje mode kao važne privredne grane tako da ćemo videti nove modele brendova UGG, Esprit, Sportina. Belgrade Fashion Week godinama ulaže napor da pruži redovnu podršku samostalnim umetnicima i mladim, još neafirmisanim, dizajnerima. Revije novih dizajnera, Modne vinjete, saradnja sa Etnografskim muzejom, edukativni programi i raznovrsne umetničke izložbe kao stalni deo programa Beogradske nedelje mode daće i ovoga puta priliku modnoj ideji da zaživi u više umetničkoj egzistenciji.

Metropol Palace, Crowne Plaza, Galerija Štab i Etnografski muzej samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će se dešavati programi 37. Black ‘n’ Easy Fashion Week-a.

Comments