Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Velike životne tajne: Tajna odnosa

Velike životne tajne: Tajna odnosa

Prethodni tekst iz serijala “Velike životne tajne” možete pročitati ovde.

U čemu je, u stvari, tajna međuljudskih odnosa? Kao i uvek, sve je mnogo jednostavnije nego što se čini. Ali, i pored toga ljudi su rođeni kako bi iskomplikovali stvari. Priznajte, uvek formirate mišljenje čim upoznate nekoga samo na osnovu toga da li vam liči na nekog poznatog ili kako se obukao. Za svaki loš odnos ili lošu komunikaciju sa nekom osobom isključivo ste vi krivi i to mora da se promeni ovog trenutka.

Prihvatite i volite sebe

Ključna stavka, možda čak i najbitnija. Sve dok ne postupate prema sebi onako kako biste voleli da drugi prema vama postupaju, ne možete promeniti postojeće stanje. Vaši postupci su vaše najsnažnije misli, pa ako se ne odnosite prema sebi s ljubavlju i poštovanjem, emitujete poruku da niste dovoljno važni, dovoljno vredni i da ne zaslužujete dovoljno. Pružite sami sebi više. Nađite vremena za sebe, darujte sebi dok ne budete potpuno zadovoljni, a onda možete i drugima deliti koliko hoćete.

Analizirajte odnos i pristupite njegovom poboljšanju

Pokušajte da shvatite u čemu je problem u vašem odnosu sa nekom osobom. Uvek postoji neki trenutak, neka rečenica od koje je sve krenulo nagore. Možda je, upravo, problem u vama; možda ste stvorili zid oko sebe i ne dozvoljavate nekoj osobi da ga sruši. Onda je samo na vama da rešite svoje probleme kako biste ih rešili i sa drugim osobama. Kada prepoznate svoje destruktivno ponašanje, odmah prestanite da ga ispoljavate i izgladite situaciju. Jednostavno, a delotvorno.

Slika 2 Velike životne tajne: Tajna odnosa

Voleti sebe i imati zdrave odnose s drugima: najveći uspeh svakog čoveka

Koristite vizualizaciju

Okej, ovaj korak treba da predstavlja vežbu za vaš um. Pre svega, probajte da osetite sreću i bićete srećni. Zamislite svoj odnos baš onakvim kakav mislite da treba da bude. I naravno, ovde slede ona opšta pravila vizualizacija. Sve morate da zamišljate kao da se to upravo pred vama dešava. Sadašnjost, a ne budućnost! Zatim, treba da oživite emocije koje želite da osetite u odnosu sa tom osobom. Kada ste u svom umu u miru sa određenom osobom, vrlo lako će se to isto i manifestovati u vašem pravom odnosu.

Na kraju, mogu samo da vam kažem da ljubav nije uvek jednostavna. Ali sva vaša radost treba da se nalazi, upravo, na njenoj frekvenciji. Ljubav je stanje postojanja. Vaša sposobnost da je stvarate je neograničena, a dok volite nalazite se u stanju potpune harmonije. Zato oprostite, u sebi, i osobi koja to možda nije zaslužila. Budite vi pokretač svog  života. Volite svakog koga možete, ali, pre svega, volite sebe. Sigurna sam da ste to zaslužili.


Sara Hadžić je Veliki zaljubljenik u književnost, prirodu i druženje. Uživa u dugim šetnjama po plaži i prelepim zalascima sunca. Užasno je romantična i nada se da će jednog dana upoznati svoju srodnu dušu. Iskrena, komunikativna, otvorena, tvrdoglava. Obožava da piše, čita, voli muziku- pored porodice i prijatelja, te tri stvari je apsolutno karakterišu. Vodi se parolom ”Bolje da uradiš nešto pa da se kaješ, nego da ne uradiš ništa.”

Editors choice