Za praznike je u Mixer House-u održan veliki otvoreni Nike ženski trening. Kompanija Nike još jednom je pozicionirala Beograd na listi svetskih metropola gde se redovno održavaju ovakvi treninzi, na kojima sve učesnice, uz pomoć Nike trenera izvode vežbe sa N+TC aplikacije. Nike je u Srbiji oformio tim profesionalnih trenera koji će u narednom periodu, zajedno sa poznatim Nike promoterima, atletičarkom Ivanom Španović, kajakašicom Milicom Starović, ali i glumicom Tamarom Dragičević i manekenkom Danijelom Dimitrovskom promovisati ovu aplikaciju i tipove treninga.

Nike grupni trening Održan veliki otvoreni NIKE trening za žene
Nike tim trenera Janka Budimir, Jovana Vlaški, Anja Černak i Marija Nicić su zajedno sa Tamarom Dragičević i Danijelom Dimitrovskom održale grupni trening, sa vežbama iz Nike N+TC aplikacije i pobrinule se da Mixer House bude ispunjen sportskom atmosferom i pozitivnom energijom. Podršku ovom događaju koji promoviše vežbanje i zdrav način života dale su i bivša košarkašica Nataša Kovačević i glumica Bojana Ordinačev, kao i mnoge druge poznate ličnosti.
Beograd je održavanjem ovakvog sportskog događaja postao prvi u nizu gradova u našem regionu gde je predstavljena N+TC aplikacija i gde su posetioci vežbali uz poznate i sportske profesionalce i bili deo globalnog N+TC programa.

Tamara Dragicevic i Danijela Dimitrovska Održan veliki otvoreni NIKE trening za žene
Comments