Ovaj modni trend vraća se u modu! Na proleće žene će ponovo šetati u pantalonama koje su dužine do članaka. Međutim, baš zbog svoje dužine one ne stoje baš najbolje niskim ženama.

Ako ste i visoke i imate obline, opet bi trebalo pripaziti na kroj i odabrati onaj u kom nećete izgledati punije.

embedded white jeans capris outfit Veliki povratak kapri pantalona

Najvažnije kod izbora ovih pantalona je to da bi trebalo da budu sečene na najmršavijem delu vaših nogu. Dakle, ako su do listova, a imate jače listove, izgledaćete punačko!

Niske žene treba da biraju one do kolena i to sa višim strukom. Jedino tako neće izgledati još niže.

Veoma je važno i to da pantalone budu uske. Široke kapri pantalone mogu stajati jedino izrazito visokim ženama. Sve ostale bi trebalo da se drže uskih pantalona kako ne bi izgledale deblje.

embedded capri pants masculine chic outfit Veliki povratak kapri pantalona

Omiljeni par ukombinujte sa majicom koju ćete upasati te tako stvoriti iliziju da su noge duže ili pak ako imate izraženije obline, možete obući tuniku koja prekriva bokove.

Ovakav kroj pantalona sa nogavicama koje su stegnute na članku, bilo pomoću nekog lastiša ili učkura jednostavno treba zabraniti, jer to nikome ne stoji dobro.

embedded dressy capri pants outfit Veliki povratak kapri pantalona

Svoju kombinaciju upotpunite cipelama na štiklu, najbolje u boji kože koje će izdužiti vašu nogu. Platforme i debele štikle nikako neće odgovarati, kao ni patike ili baletanke. Bar mala štikla je neophodna za ovakav izgled.


Lenka Gatić

Comments