Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Da bi prihvatila zrelost svoje ženstvenosti (i da ne bi izgledala kao neko ko se upinje da zadrži mladalački izgled i pritom deluje neumesno i starije nego što jeste) potrebno je da se pre tridesete oslobodiš nekih, do tada omiljenih, modnih izraza. I da postepeno koriguješ svoj stil i učiniš ga suptilnijim i elegantnijim. Veliko čišćenje obavi postepeno, zamenjujući stare komade novim i počni temeljno, od početka.

Stari donji veš

Izbaci sve ono sa cvetićima, balončićima i leptirićima i nabavi skuplji i kvalitetniji donji veš, koji se neće razvući i izbledeti posle nekoliko pranja. Uloži u dobar brushalter i nekoliko pari udobnih i kvalitetnih gaćica – ono što nosiš do sebe, ispuniće te osećanjem ženstvenosti i seksepilnosti, kojom ćeš zračiti. Dobar veš je vrlo bitan izvor samopouzdanja za žene.

Stvari koje čuvaš još od srednje škole

Omiljene dukserice, pocepane farmerice, letnje haljinice koje su podesnije za nošenje po kući, nego za izlazak. Nisi više tinejdžerka – odaberi nešto praktično, ženstveno i dovoljno dugačko. Odlično je što si sačuvala mladalačku liniju i što si ponosna na svoje vitke butine, ali ne moraš da ih otkrivaš kao da si na plaži. Samosvesnim ženama ne treba mini suknja.

odeća 1 Veliko čišćenje garderobera koje treba da obaviš pre 30. rođendana

Stvari kojima treba popravka

Stvari koje godinama čuvaš u nameri da im jednog dana popraviš rajsferšluse, zakrpiš postavu, promeniš dugmeta… Da si stvarno htela da ih nosiš, već bi to uradila i obnovila ih. Ovako, vreme je da se odbace.

Omiljene farmerke

Farmerke možeš da nosiš, naravno, ali nabavi neke koje ti savršeno pristaju – baci sve one koje su ti tesne (a nadaš se da ćeš smršati, pa ćeš ih opet nositi), neudobne i starije od pet godina.

Nakit koji više ne nosiš

Ako si u nekom periodu života sakupila lepu kolekciju ekstravagantnog nakita, koji više ne nosiš, pokloni ga prijateljicama – neka same odaberu komade koji im se najviše sviđaju. Možda ćeš sada radije nositi diskretan lančić, ili marame i ešarpe umesto gustog reda perlica i ogrlica nalik na opremu indijanskih vračeva.

Editors choice