5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Kompanija Bambi predstavila je svoj novi proizvod, Plazma Milky Sandwich, venčanjem Plazme i Mleka na Trgu Republike. Za dobro raspoloženje bio je zadužen glumac Ivan Jevtović, koji je ujedno i venčao omiljeni domaći par, a sve zvanice uživale su uz nezaobilaznu tortu i odličnu muziku za koju je bio zadužen DJ.

Atmosfera Venčali se plazma i mleko Izlazak mladenaca Venčali se plazma i mleko Mladenci i promoterke Venčali se plazma i mleko

Generacijama omiljena hranljiva kombinacija Plazme i mleka, od sada je dostupna uvek i svuda u Plazma Milky Sandwichu. Prepoznatljiv ukus Plazma keksa i bogat mlečni fil čine onu pravu kombinaciju koji ste dugo čekali, od sada u novom, praktičnom pakovanju. Plazma Milky Sandwich je prvi novi proizvod kompanije Bambi koji na svom pakovanju ima ikonicu NE SADRŽI GMO, kojom se označava da proizvod ne sadrži genetski modifikovane sastojke, a koja će biti implementirana i na ceo postojeći portfolio.

Poljubac Venčali se plazma i mleko Torta Venčali se plazma i mleko

Kompanija Bambi najveći je domaći konditor koji pokriva sve segmente konditorske industrije od proizvodnje tvrdog keksa do čokolada. Bambi je jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji i sinonim je kvaliteta od svog osnivanja. Primenjujući svetske standarde u konditorskoj industriji Srbije. Bambi svakodnevno unapređuje i usavršava svoje proizvode, izlazeći u susret željama i potrebama potrošača, koji i dalje ocenjuju Bambi proizvode kao proizvode najboljeg kvaliteta.

Editors choice