Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Venčali se plazma i mleko

Venčali se plazma i mleko

Kompanija Bambi predstavila je svoj novi proizvod, Plazma Milky Sandwich, venčanjem Plazme i Mleka na Trgu Republike. Za dobro raspoloženje bio je zadužen glumac Ivan Jevtović, koji je ujedno i venčao omiljeni domaći par, a sve zvanice uživale su uz nezaobilaznu tortu i odličnu muziku za koju je bio zadužen DJ.

Atmosfera Venčali se plazma i mleko Izlazak mladenaca Venčali se plazma i mleko Mladenci i promoterke Venčali se plazma i mleko

Generacijama omiljena hranljiva kombinacija Plazme i mleka, od sada je dostupna uvek i svuda u Plazma Milky Sandwichu. Prepoznatljiv ukus Plazma keksa i bogat mlečni fil čine onu pravu kombinaciju koji ste dugo čekali, od sada u novom, praktičnom pakovanju. Plazma Milky Sandwich je prvi novi proizvod kompanije Bambi koji na svom pakovanju ima ikonicu NE SADRŽI GMO, kojom se označava da proizvod ne sadrži genetski modifikovane sastojke, a koja će biti implementirana i na ceo postojeći portfolio.

Poljubac Venčali se plazma i mleko Torta Venčali se plazma i mleko

Kompanija Bambi najveći je domaći konditor koji pokriva sve segmente konditorske industrije od proizvodnje tvrdog keksa do čokolada. Bambi je jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji i sinonim je kvaliteta od svog osnivanja. Primenjujući svetske standarde u konditorskoj industriji Srbije. Bambi svakodnevno unapređuje i usavršava svoje proizvode, izlazeći u susret željama i potrebama potrošača, koji i dalje ocenjuju Bambi proizvode kao proizvode najboljeg kvaliteta.

Editors choice