5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Kompanija Bambi predstavila je svoj novi proizvod, Plazma Milky Sandwich, venčanjem Plazme i Mleka na Trgu Republike. Za dobro raspoloženje bio je zadužen glumac Ivan Jevtović, koji je ujedno i venčao omiljeni domaći par, a sve zvanice uživale su uz nezaobilaznu tortu i odličnu muziku za koju je bio zadužen DJ.

Atmosfera Venčali se plazma i mleko Izlazak mladenaca Venčali se plazma i mleko Mladenci i promoterke Venčali se plazma i mleko

Generacijama omiljena hranljiva kombinacija Plazme i mleka, od sada je dostupna uvek i svuda u Plazma Milky Sandwichu. Prepoznatljiv ukus Plazma keksa i bogat mlečni fil čine onu pravu kombinaciju koji ste dugo čekali, od sada u novom, praktičnom pakovanju. Plazma Milky Sandwich je prvi novi proizvod kompanije Bambi koji na svom pakovanju ima ikonicu NE SADRŽI GMO, kojom se označava da proizvod ne sadrži genetski modifikovane sastojke, a koja će biti implementirana i na ceo postojeći portfolio.

Poljubac Venčali se plazma i mleko Torta Venčali se plazma i mleko

Kompanija Bambi najveći je domaći konditor koji pokriva sve segmente konditorske industrije od proizvodnje tvrdog keksa do čokolada. Bambi je jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji i sinonim je kvaliteta od svog osnivanja. Primenjujući svetske standarde u konditorskoj industriji Srbije. Bambi svakodnevno unapređuje i usavršava svoje proizvode, izlazeći u susret željama i potrebama potrošača, koji i dalje ocenjuju Bambi proizvode kao proizvode najboljeg kvaliteta.

Editors choice