Tmurno vreme, tmurno raspoloženje… Još ponedeljak… Još posao, fakultet, škola… Svakako, obaveze koje nisu baš najsrećniji razlog da se nakon ušuškanog vikenda budimo rano ujutru. Ipak, šta je – tu je, što se mora – teško je, ali nas niko ne pita. Ustaj iz kreveta, malo protrljaj oči, oblači se i kreći, obaveze zovu. Ali, ne zaboravi usput najvažniju stvar sa kojom nema šanse da ostaneš tako smrknuta – plejlistu omiljenih veselih i razigranih pesama koje će te momentalno trgnuti, naterati da zaigraš i izmamiti osmeh. Zato, slušalice na uši i “odvrni” ove pesme do maksimuma! Koga briga što je ponedeljak – izdržaćeš!

“Sha La La”, Al Green

Stara, ali tako dobra. Momentalno vas stavlja u neko stanje nirvane kada vas je baš briga za sve. Ponedeljak? Obaveze? Who cares, ja meditiram.

“Back Pocket”, Vulfpeck

Usudite se da kažete da uz ovaj simpatični, veseli ritam možete da sedite mirno. Dajte, sigurno morate da klimate glavom, ako ništa drugo!

“Dance Apocalyptic”, Janelle Monáe

Kada sam srećna, mislim da moje raspoloženje zvuči baš ovako. La, la, la… Hajde, igrajte!

“Hey Ya!”, OutKast

Aha, šta kažete na ovu? Odlična za đuskanje, zar ne? Ukoliko se još uvek nija našla na vašoj “pozitivnoj” plejlisti – odmah je dodajte.

“Friday I’m in Love”, The Cure

Dobro, jeste da nije još uvek petak, ali će vam nedelja definitivno brže i opuštenije proći uz ovu tako veselu i pozitivnu pesmu. Prosto vas tera da se onako blesavo, bez ikakvog razloga, osmehujete.

Comments