Ako ste veoma fokusirani na postizanje savršene forme, verovatno ste svesni da pored redukovanja svoje ishrane i izbacivanja nezdrave hrane  morate uporno vežbati, jer je to jedini način da sagorite višak kalorija i masnih naslaga u organizmu.

Ipak, često se, i kada ukombinujete zdravu hranu i predano vežbanje, dešava da sav vaš trud ne daje željene rezultate, ili da ih postižete previše sporo. Najverovatniji razlog ovome je pogrešan pristup treningu.

vezbanje Vežbanje koje će vas dovesti do željene linije

Kako biste izbegli česte greške koje opstruiraju napore koje ulažete u gubljenje kilograma, navodimo vam u kom smeru da se orijentišete kada planirate trening. Videćete da će vam ove male izmene u uobičajenoj rutini vežbanja doneti zadovoljavajuće rezultate brže nego obično.

Počnite sa vežbama za snagu, umesto uobičajenog kardio treninga. Brojni profesionalni treneri tvrde da ako trening uobičajeno otpočnete kardio treningom, a generalno imate slabe mišiće, unapred trošite svu energiju i kasnije pri podizanju težina, imate manje snage i sagorevate manje kalorija. Ako najpre pristupite vežbama za snagu, vaše mišiće ćete pripremiti i za kardio i sveukupno ćete sagoreti više kalorija.

Comments