Treba vam dodatna motivacija da biste krenuli na trening ovog meseca? Da li je dovoljna motivacija to što će vam ove vežbe pomoći i u krevetu?

One će svakako pomoći da zategnete svoje telo, ali i bićete i znatno fleksibilniji i ojačati one mišiće koji će vam pomoći da izvedete sve one zahtevne seksualne poze.

Poza kamile

Ustrasana ili poza kamile je poza koju joga učitelji preporučuju kako za jačanje mišića, tako i za otvaranje našeg srca. Ova poza omogućava strujanje krvi do mozga i srca, a to je ženama veoma potrebno kako bi bile sposobne da se prepuste i budu intimne sa nekim.

Kleknite na prostirku, tako da su vaši tabani okrenuti ka gore. Naginjite gornji deo tela sve dok rukama ne dodirnete stopala, potpuno oslobodivši težine svoje kukove.

01 workout w724 Vežbanjem do boljeg seksa

Poza srećne bebe

Kombinacija istezanja i dubokog disanja, povećaće vašu osetljivost, opustiti vas i bićete mnogo raspoloženiji za intimne dodire.

Lezite na leđa, podignite noge i savijte ih pod uglom od devedeset stepeni, a onda rukama uhvatite stopala. Dišite duboko i opustite se.

03 workout w724 Vežbanjem do boljeg seksa

Odizanje od poda

Ova vežba će ojačati vaš gluteus, butine i donja leđa. Lezite na leđa, sa savijenim nogama u kolenu i rukama pored tela. Odižite zadnjicu od poda, odgurkujući se šakama.

04a workout w724 Vežbanjem do boljeg seksa

Čučnjevi sa raširenim nogama

Ovom vežbom zategnućete unutrašnju stranu butina, kao i guzu. Što više vežbate sve više ćete biti fleksibilniji u ovom delu.

Raširite noge tako da budu u ravni, pod uglom od devedeset stepeni, a stopala su takođe okrenuta tako da budu u liniji sa vašim butinama.

06 workout w724 Vežbanjem do boljeg seksa

Sklek

Ovom vežbom jačaćete leđa i ceo abdomen, ali i zategnuti guzu, noge, a i ruke.

Oslonite se na laktove i šake i stanite na vrhove prstiju na nogama. Zadržite se nekoliko trenutaka u ovom položaju, a onda spustite na kolena. Podignite se opet, zadržite, pa nakon nekoliko trenutaka opet odmorite.

kneetapplank2 Vežbanjem do boljeg seksa


Lenka Gatić

Comments