Viktorija Bekam (Victoria Beckham) je predstavila malo drugačiju kolekciju od uobičajne, za aktuelnu sezonu jesen/zima. Umesto uzanih krojeva koji strogo prate liniju tela, Viktorija predlaže malo opuštenije krojeve, podjednako ženstvene i seksipilne. Kolekcija je u potpunosti ispratila trendove sezone u domenu boja i materijala.

Kolekcije gospođe Bekam su okrenute minimalizmu i jednostavnosti, očigledno pod uticajem šezdesetih. Sve dužine su zastupljene kada su u pitanju haljine i suknje, a kaputi su dugi ili midi. Dominiraju žuta, narandžasta i crvena boja nasuprot sive, crne, braon i maslinastih nijansi zelene.

Čizme su do članaka ili do kolena, a torbe su ili velike nalik putnim, ili male koje se nose u ruci. Kaiševi su gotovo obavezni, tanki i višeslojni. Posebno su interesantni okovratnici, koji su gotovo na svakom modelu različiti.

aaa Victoria Beckham za jesen/zimu 2011/12. bb Victoria Beckham za jesen/zimu 2011/12. aa Victoria Beckham za jesen/zimu 2011/12. cc Victoria Beckham za jesen/zimu 2011/12. dddd Victoria Beckham za jesen/zimu 2011/12. ff Victoria Beckham za jesen/zimu 2011/12. ggg1 Victoria Beckham za jesen/zimu 2011/12.

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments