Ovogodišnja revija Victoria’s Secret, održana 9. novembra u Njujorku, još jednom je pokazala zbog čega je ovaj brend jedan od najprestižnijih. Dizajneri, krojači i mnogi pomagači celu godinu izrađivali su šezdeset devet odevnih kombinacija i trideset jedan par anđeoskih krila, koje je trideset osam zgodnih manekenki nosilo na pisti.

Najfinija čipka, perje, svila, tona šljokica i šminke, sve je to bilo potrebno da bi anđeli izgledali spektakularno u kreacijama koje svakome bude maštu. Revija je bila podeljena u šest tematskih celina. Prva je inspirisana baletom, druga strašću, treća anđelima, četvrta disko-groznicom, peta čarolijom i šesta vodenim anđelima.
Južnoafrička manekenka Kendis Svonepul (Candice Swanepoel) otvorila je reviju. “Ove godine je sve tako ekstravagantno” izjavila je ona pred početak, i nije preterala.

Najveći spektakl večeri bio je hod Mirande Ker (Miranda Kerr) u grudnjaku “Fantasy Treasure Bra” ukrašenom dijamantima, vrednim 2,5 miliona dolara.

Za muzičku pratnju bili su zaduženi Si Lo Grin (Cee Lo Green), Džej Zi (Jay-Z), Niki Minaž (Nicki Minaj) i Adam Levin (Adam Levine) iz benda Maroon 5, koji je u jednom trenutku na bini zagrlio svoju devojku, manekenku Anu Vijalicinu (Anne Vyalitsyna). U svakom slučaju, očekivanja su ispunjena.

101168 D0128 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Pravi anđeo

101168 D0222 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Adriana Lima - Ne može joj ni trudnoća ništa

101168 D0524 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Zanosna Alessandra Ambrosio

101168 D0535 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Prelep veš za još lepšu manekenku

101168 D0649 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Svojom lepotom ostavlja bez daha

101168 D1675 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Previše nežna da bi pokazivala mišiće

101168 D1723 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Jedna od mnogih kreacija koje bude maštu

101168 D1751 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Muškarci bi nju, devojke veš

101168 D1881 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Čipka, beli korset, krila...

CNBC victorias secret 01 Victorias Secret: Zavodljivi anđeli

Miranda Kerr u dijamantskom grudnjaku


Đina Lukić je učenica srednje turističke škole i na modu gleda kao na način života. Obožava visoke štikle, šoping, New York, luksuz i Karla Lagerfelda. Ne voli romantiku. “When I first moved to New York I bought Vogue instead of dinner. I just felt it fed me more.”

Comments