Njujork je 13. novembra odisao seksepilom. Pitate se zašto?

Ako kažem Victoria, sve će vam biti jasno.

Održana je revija “Victoria’s Secret Fashion Show 2013” u centru modnih dešavanja, na Menhetnu (tačnije Lexington Armory in Manhattan).

viktorijine manekenke ne ostavljaju nikoga ravnodusnim Viktorijini anđeli raširili krila

Viktorijine manekenke ne ostavljaju nikog ravnodušnim

adriana lima u toku priprema iza scene1 Viktorijini anđeli raširili krila

Adriana Lima u toku priprema, iza scene

Navikli su nas da njihove revije oduzimaju dah, ali nekako se čini da su ovaj put nadmašile same sebe. U pitanju je, kao i uvek, pravi spektakl. Najzgodnije i najlepše žene sveta prošetale su vrhunski veš pred milionskim auditorijumom. Šou se sastojao od šest tematskih segmenata:

– “British Invasion”

– “Birds of Paradise”

– “Parisian Nights”

– “Shipwrecked”

– “Snow Angels”

– “PINK Network”

Najviše pažnje je privukla Kendis Svonpul (Candice Swanepoel), koja je na reviji nosila grudnjak vredan deset miliona dolara. Grudnjak je urađen po njenim merama, u pitanju je ručni rad. Sačinjen je od dijamanata i osamnaestokaratnog zlata, a na centralnom delu grudnjaka se nalazi pedesetdvokaratni rubin (na grudnjaku se nalazilo preko 4,200 dragog kamenja). Zbog mera predostrožnosti, manekenka je morala da oblači taj veš sa rukavicama i u prisustvu obezbeđenja.

candice ponosno prosetala grudnjak od 10 miliona dolara Viktorijini anđeli raširili krila

Kendis je ponosno prošetala grudnjak od deset miliona dolara

Pored gorepomenute manekenke, pistom su prošetali i ostali Viktorijini anđeli: Adriana Lima (Adriana Lima), Alesandra Ambrosio (Alessandra Ambrosio), Izabel Gular (Izabel Goulart), Daucen Krous (Doutzen Kroes), Lindzi Elingson (Lindsay Ellingson), Lili Aldridž (Lily Aldridge), Karli Klos (Karlie Kloss), Behati Prinslu (Behati Prinsloo) i mnoge druge.

scenski nastup i vizuelni izgled je kao i uvek ostavio bez teksta prisutne Viktorijini anđeli raširili krila

Scenski nastup i vizuelni izgled lepotica je, kao i uvek, ostavio bez teksta prisutne

Miranda Ker (Miranda Kerr), noviji Viktorijin anđeo, jedan od najpoznatijih, odsustvovao je sa ove revije zbog posla u Tokiju, ali je preko društvene mreže Twitter poželela sreću svojim koleginicama.

Još jedna zanimljivost, Lindzi Elingson je na reviji privukla pažnju svojim 3D kostimom, prvim takvog tipa u kolekciji Victoria secret.

svaki model je prica za sebe Viktorijini anđeli raširili krila

Svaki model je priča za sebe

Ove godine čitavu ceremoniju uobličila je pevačica Tejlor Svift (Taylor Swift). Ostala je na visini zadatka, opravdala očekivanja i napravila dobru zabavu. Pored nje, bili su još i Fall Out Boy, A Great Big World and Neon Jungle.

taylor swift je ukombinovala svoj stajling sa viktorijinim lepoticama Viktorijini anđeli raširili krila

Tejlor Svift je ukombinovala svoj stajling sa Viktorijinim lepoticama

Svi oni su doprineli tome da ovaj šou dobije svetsku crtu u sebi.

Izvori fotografija: dealfindingchik.net, nymag.com, cbsnews.com, nydailynews.com, news.com.au, styleite.com, delawareonline.com


Anđelka Popadić, student prava, dugogodišnji aktivista prve studentske humanitarne fondacije Osmeh na dar. Devojka  sa jasnim stavovima koja vrlo često odleti s grane ozbiljnosti u svet mašte. Sa svima se oprašta pisanjem, koliko god da su bili prisutni u zivotu, kada se stave na papir tu i ostaju. Slaba na lepu reč i jos lepša dela, netolerantna na ljudski bezobrazluk. Istinski hedonista i zaljubljenik u putovanja.

Comments