“La Verriere” je naziv, malo je reći fantastičnog, privatnog imanja, smeštenog u najlepšem regionu Francuske – Provansi. “La Verriere” se nalazi u provansalskom regionu Vokau, na nadmorskoj visini od 550 metara, na obodu prirodnog rezervata Mon Ventu koji je pod zaštitom UNESCO-a. Okruženi vinogradima i bujnom šumom, na ovom imanju imaćete odmor kao iz bajke. U okviru imanja postoji vila, obnovljena sa ljubavlju i po najvišim standardima, koja se sastoji od sedam soba i apartmana, spremna da ugosti do 18 posetilaca. Ovde vas očekuje visok standard kvaliteta i udobnost kakva je neophodna za vrhunski odmor i uživanje.

Enterijer vile se može pohvaliti nameštajem fantastične izrade, gde je svaki komad istog inspirisan motivima Provanse. Vlasnici vile su mislili o svemu, pa su za svoje goste pripremili najkvalitetniju posteljinu marke Frette, čiji se proizvodi koriste u najprestižnijim svetskim hotelima poput “Ritz”-a u Parizu i “Savoy”-a u Londonu. Ova fascinantna vila je savršeno mesto za proslave i posebne događaje, a da bi vaš odmor i ugođaj bio još bolji, tu je i privatna vinarija sa kolekcijom vrhunskih vina.

Na dvadesetak minuta od “La Verriere” nalaze se srednjovekovni gradovi Crestet, Sablet i Seguret, koje svakako treba posetiti. Obilazak papske palate u Avinjonu zvuči primamljivo, ljubitelji vina ne bi trebalo da propuste obližnja sela, poznata po dobrim vinarijama, dok su za avanturiste tu ruševine dvorca “Les Baux”. Provansa je poznata i po mirisnim poljima lavande – još jedne lepote koja krasi ovaj veličanstveni predeo. Posetite Provansu i učinite svoj život bogatijim za još jedno divno iskustvo!

163 Vila La Verriere: Vrhunski odmor i uživanje

Zadivljujuća vila

243 Vila La Verriere: Vrhunski odmor i uživanje

Ulaz u imanje je sa ukusom osmišljen

338 Vila La Verriere: Vrhunski odmor i uživanje

Vila je okružena vinogradima iz kojih se dobijaju najkvalitetnija vina

433 Vila La Verriere: Vrhunski odmor i uživanje

Fascinantan apartman koji ostavlja bez daha

527 Vila La Verriere: Vrhunski odmor i uživanje

Ovde je sve uređeno sa stilom

624 Vila La Verriere: Vrhunski odmor i uživanje

Za divne noći

718 Vila La Verriere: Vrhunski odmor i uživanje

Za opuštanje pored prelepog bazena


Nataša Mitić je diplomirani pravnik, autorka bloga Nataly’s Glamour amour. Voli modu, Italiju, proleće i fado pevačicu Marizu. Inspirisana dobrom fotografijom i knjigama, veruje u horoskop, i kao i svaki jarac vrlo je ambiciozna i uporna u smišljanju i realizovanju svojih životnih ciljeva.

Comments