Znaš onaj osećaj kada dobra energija prostruji celim tvojim telom? Kada osetiš sreću tek onako iznenada i kada ta sreća obuzme celo tvoje biće. Znaš one momente za koje znaš da ćeš dugo pamtiti. Šta tebe pokreće? 

Dobra energija ne dolazi tek tako, moraš malo i da je potražiš, da je prizoveš i kada dođe da je onda zadržiš. Da dobar oseaćaj traje, da ga umnožiš i proširiš dalje. Tome služi dobra energija. Specijalni tretman za prizivanje najbolje moguće energije je ona muzika koja u tebi budi samo najlepše emocije!

A nije sve do muzike, nešto je i do načina na koji osluškuješ i upijaš svaku notu i svaku reč, način na koji muzika dopire do tebe i do svih tvojih žica. Nije isto slušati i doživeti muziku. Uz nove HUAWEI FreeBuds Pro slušalice doživećeš ne samo muziku na poseban način, nego i svet oko sebe. FreeBuds Pro su više od slušalica, jer uz njih nikada ne manjka dobre energije, koja se širi oko tebe. 

Isprobali smo ih i shvatili zašto je ovo gedžet koji zasigurno treba da imamo u našoj kolekciji i koji će svaki segment našeg života učiniti kvalitetnijim.

Zašto su Huawei FreeBuds Pro više od slušalica? 

Zamisli onaj osećaj kada čekaš u redu u nekoj banci, nekoj zatvorenoj prostoriji sa više ljudi, gde svi pričaju u glas, gde i da želiš ne možeš da se isključiš. Ili ipak možeš? U tim trenucima samo želiš da vreme što brže prođe i da budeš na nekom drugom mestu, bez obzira na fizičku prisutnost. Najbolji je osećaj kada se na tren isključiš iz realnosti koja ti ne odgovara. I upravo to je jedna od glavnih prednosti ovih specijalnih slušalica.

U moru bežičnih stereo slušalica FreeBuds Pro se izdvajaju po jednoj ključnoj stvari. Naime, ovo su prve slušalice ovog tipa na svetu koje podržavaju inteligentnu aktivnu redukciju šuma.  A šta to zapravo znači? To znači da spoljni zvuci u prostoru više neće biti problem i da ćeš kada staviš ove slušalice zapravo stvarno moći da se isključiš. Tvoje uživanje u slušanju muzike više ništa neće moći da poremeti, a tvoja pažnja biće isključivo usmerana na unutrašnji osećaj, a ne na spoljne faktore, koji nam remete naš dobar vajb.

HUAWEI 3 Više od slušalica: Huawei FreeBuds Pro postaće tvoj omiljeni aksesoar za svaki dan

Izaberi režim u skladu sa raspoloženjem

Jedna od prednosti slušalica koje će zasigurno postati tvoj omiljeni gedžet jesu i različiti režimi aktivne redukcije šuma. U zavisnosti od toga gde se nalaziš, šta radiš i šta želiš da postigneš i koliko želiš da pojačaš dobar osećaj, zavisiće i izbor režima.

ULTRA REŽIM namenjen je svima onima koji apsolutno žele da se prepuste trenutku, avanturistima i hedonistima.  Na primer, tvoje dogodovštine  od sada će dobiti sasvim drugačiju notu i novo ruho savršenog prizvuka. Ovo je jedan od načina da se sasvim izgubiš u omiljenoj muzici, da posmatraš kako se ispred tebe ređaju neverovatni predeli i da upijaš svaku boju dok maštaš o svemu što želiš da bude. Svi nepotrebni šumovi, koji će poremetiti tvoj dobar osećaj biće eliminisani. Uz ovaj režim posmatraćeš svet oko sebe na sasvim drugačiji način. 

REŽIM UDOBNOSTI namenjen je svim situacijama kada ti je potrebno da se posvetiš samo jednoj stvari – poslu ili učenju, na primer. Kada nam treba opšta fokusiranost na radne zadatke, projekte, tabele i proračune, režim udobnosti je ono što se pokazalo kao najbolja opcija. Sve što kolege rade oko tebe nećeš ni čuti ni primetiti, počevši od cepkanja papira, listanja rokovnika, kucanja tastature, razgovora između kolega i slično. Isto važi i za biblioteku ili čitaonicu.

OPŠTI REŽIM je namenjen svim gradskim situacijama. Kada želiš da smanjiš buku oko sebe, da za trenutak isključiš svet i okreneš se onom unutrašnjem svetu i savršeno odabranoj muzici.

U svakom slučaju uvek se možeš povezati sa okruženjem. Naime, zbog jedinstvene tehnologije zvukovi iz okruženja mogu biti smanjeni, a mogu se istaći samo ljudski glasovi. Idealno je za situacije na aerodromu ili situacije kada čekate da vas prozovu u banci, pošti i slično.

HUAWEI 2 Više od slušalica: Huawei FreeBuds Pro postaće tvoj omiljeni aksesoar za svaki dan

Koncert u sobi uz Huawei FreeBuds Pro

Tvoja soba može da postane tvoj podijum, bina, parter ili tribine. Zavisi kako posmatraš. Ono što odlikuje ove slušalice je moćan i dinamičan zvuk, a to znači samo jedno – zvuk koji te vodi na tvoj omiljeni koncert! Pusti svog omiljenog izvođača, pojačaj zvuk na max i uživaj u svojih nekoliko sati opuštanja i igre. Ukoliko zatvoriš oči nećeš ni primetiti da si u svojoj sobi, jer je zvuk izuzetno autentičan i zapravo ćeš stvarno imati osećaj kao da si tu pored bine.

Trening na nivou uz dodatni bust 

Trčanje nekada može da bude zabavno i to znaju svi oni koji se redovno opuštaju na ovaj način. Dobar osećaj posle trčanja ništa ne može zameniti. Znamo, nije jednostavno, ali može da bude i zabavno, kada malo promeniš okolnosti. Uz Huawei FreeBuds Pro dobićeš dodatni bust prilikom trčanja i to samo zbog toga što te neće ometati drugi zvuci sa strane. Prepusti se svom svetu, pojačaj svoju omiljenu pesmu i leti! Vetar ćeš osetiti, ali ga nećeš čuti, bićeš potpuno u svom svetu zabave. To je zbog same strukture slušalica, koje su otporne na šum, a fluidan mehanički dizajn je upravo ono što blokira bilo kakav zvuk zviždanja, koji nastaje prilikom trenja vazduha. I ne brini za konekciju – možeš držati telefon u torbici ili džepu, da voziš biciklu, trčiš ili treniraš – sve će se jasno čuti. Neverovatan bas probudiće u tebi dodatnu motivaciju i dati ti snage da ceo trening odradiš perfektno.

Boja, veličina i dizajn – sve u skladu sa tvojim željama

Znaš univerzalne slušalice nekada i nisu baš univerzalne i ne prijanjaju svakom uhu. Zato Huawei FreeBuds Pro nudi dodatke u tri različite veličine i omogućava ti da izabereš one koje ti najviše odgovaraju. Zatim, bilo koju veličinu da odaberete dizajn je osmišljen tako da se savršeno uklapa između prednje i zadnje ušne šupljine i samim tim osigurava cirkulaciju vazduha. Upravo zbog toga nema tog neprijatnog osećaja, koji nastaje kada su slušalice duže u ušima.

I ono što će ti se verovatno svideti jeste i činjenica da Huawei FreeBuds mogu postati tvoj omiljeni modni dodatak. Možeš ih kombinovati uz bilo koju kombinaciju, a sve u skladu sa bojama koje se nude. Silver Frost ima suptilnu metalnu mat boju, a uglađena i oštra nijansa doprinose efektnosti na prvi pogled. Ukoliko voliš diskretnost opredeli se za elegantni Ceramic White. A ukoliko nikako ne odstupaš od klasike i sofisticiranosti onda su za tebe Carbon Black. 

HUAWEI 1 Više od slušalica: Huawei FreeBuds Pro postaće tvoj omiljeni aksesoar za svaki dan

Sada kada smo ti predstavili novi omiljeni modni dodatak i gedžet bez kog nećeš moći da osmisliš novi dan, želimo da te obradujemo još jednim iznenađenjem.

Naime, ukoliko do 31.12.2020. preuzmeš Deezer preko Huawei AppGallery i kreiraš nov nalog dobićeš specijalni kod za korišćenje Deezer Premiuma. Kada aktiviraš moći ćeš da uživaš u omiljenoj muzici potpuno besplatno u naredna tri meseca. Muzika koja će te pokrenuti i oraspoložiti, novi zvuk i novi još bolji osećaj – sve u jednom!

Naslovna fotografija: 

Jelena 

Comments