Harmonija savršeni osećaj ravnoteže duha i tela, kada život doživljavamo ovde i sada, kada bolje upoznajemo i još jače volimo sebe. To su polet i vedrina posle odrađenog treninga, kada znamo da smo se maksimalno dali, a naše telo nam to vraća dobrim osećajem koji nas prati čitav dan.

Često zaboravimo da je to suština – svaka fizička aktivnost budi radost, podstiče nas da budemo više usklađeni sa svojim telom, štiti nas od stresa i dopušta nam da se opustimo i uživamo u svakom pokretu. Pred svako leto se donose velike odluke o ciljevima koje treba da ispunimo za telo iz snova, a zaboravljamo da je poenta u putovanju, ne u destinaciji. Kada zavolite snagu svojih mišića i vidite šta sve možete da postignete, neće biti mesta za razočaranja i preispitivanja.

Kada se sve savršeno uklopi VODAVODA Jedino što vam je potrebno da svaki vaš trening bude uspešan: Otkrivamo tajnu uz koju ćete biti motivisani da vežbate celog leta

Trening nam ne služi da bismo jurili savršen izgled, već da bismo postigli sklad i dobili energiju za svaki naredni izazov. Vreme je da promenimo naš pogled na vežbanje – to nije izvor nesigurnosti, već osnaživanja koje donosi briga o sebi.

Zato nemojte odustajati od treninga tokom leta! Neka ova godina bude vaša mala lična revolucija u kojoj ćete kao prioritet staviti svoje zdravlje, a ne rezultate. Tokom letnjih dana je lako upasti u zamku razočaranja i zaboraviti na nežnost koju dugujemo svom duhu i telu. Pokrećemo se da bismo bili snažniji, da bismo pomogli svom organizmu da nas vodi kroz svaki novi dan, da bismo se budili nasmejani i zavoleli odraz koji vidimo u ogledalu – a ne da bismo dostigli neuhvatljiv ideal lepote.

Kako biste ovog leta istinski uživali u kretanju i svim aktivnostima koje odaberete, donosimo vam tri saveta za vežbanje i motivaciju. Stroge ciljeve, brojanje kalorija i opsesivno merenje zaboravite – fokusirajte se na ono što vama pruža dobar osećaj i što vas čini srećnijim.

DSC09154 2 Jedino što vam je potrebno da svaki vaš trening bude uspešan: Otkrivamo tajnu uz koju ćete biti motivisani da vežbate celog leta

Promenite rutinu - isprobajte nešto novo!

Leto je – više nije obavezno da vežbamo u zatvorenom prostoru. Možda imate rutinu na koju ste navikli i već počinje da vas pomalo umara, zato je vreme da istupite iz svoje zone komfora. Predlažemo vam da isprobate novu aktivnost koja će doneti drugačiji ritam vašem treningu. To može biti jednostavan izlazak u teretanu na otvorenom, ali i odbojka na pesku, kajak, fitnes u vodi… Odvažite se da pomerite svoje granice!

Napravite savršenu letnju plejlistu i nagradite se!

Sve je lakše uz muziku! Opustite se i prizovite sve letnje hitove u kojima najviše uživate. Omiljene pesme imaju moć da nam brzo poprave raspoloženje i podignu duh, a nema bolje motivacije od toga. Kada uspešno odradite trening, vreme je za uživanje – ne uskraćujte sebi sladoled i omiljene poslastice. U redu je da se nagradimo i da ne osećamo grižu savesti zbog prepuštanja trenutku!

DSC09277 2 Jedino što vam je potrebno da svaki vaš trening bude uspešan: Otkrivamo tajnu uz koju ćete biti motivisani da vežbate celog leta

Ne zaboravite: voda pokreće vaše telo!

Prilično je teško da ostanemo motivisani kada naše telo nije hidrirano – pre, tokom i posle vežbanja. Pravilna hidratacija, posebno na visokim temperaturama, utiče na naše zdravlje na mnogo važnih načina. Sa visokim temperaturama, naša tela pokušavaju da se ohlade znojenjem. To znači da gubimo više tečnosti nego obično. Šta god da trenirate, voda je vaš najbolji prijatelj! Ne samo da vas održava hidriranim, već sprečava glavobolje, reguliše unutrašnju telesnu temperaturu, održava vas budnim i punim energije i pomaže vašim mišićima da optimalno funkcionišu. Zato je flašica pažljivo odabrane vode obavezna kada ste u pokretu.

DSC09252 2 Jedino što vam je potrebno da svaki vaš trening bude uspešan: Otkrivamo tajnu uz koju ćete biti motivisani da vežbate celog leta

Najbolje iz netaknute prirode: VODAVODA je naša tajna snaga

Treniramo jer volimo sebe, jer želimo da budemo zdravi i snažni, jer uživamo u harmoniji koju nam donosi svaki pokret – zato pažljivo biramo kako se hidriramo. VODAVODA je uvek naš prvi izbor čime god da se bavimo, u kojoj god da smo životnoj dobi – jer u naša tela donosi najdragocenije minerale iz prirode. Ova prirodna arteška voda pomaže da naše telo funkcioniše kako treba da crpi snagu iz hranljivih materija, a izbacuje toksine i sve što nas koči. Za maksimalne performanse, i u životu i na treningu, moramo svom organizmu pružiti vrhunsko “gorivo”, a znamo da se u netaknutoj prirodi kriju najveća bogatstva.

Jedno od takvih prirodnih blaga je upravo VODAVODA, koja je zbog svog porekla jedinstvena na tržištu. Odakle ona dolazi? Njen izvor nalazi se u Banji Vrujci u arteškom izdanu – retkoj i dragocenoj pojavi u prirodi koja fascinira naučnike.

354430614 1707747326332662 7994431291438623882 n Jedino što vam je potrebno da svaki vaš trening bude uspešan: Otkrivamo tajnu uz koju ćete biti motivisani da vežbate celog leta

Arteški izdan iz kog nam dolazi VODAVODA nalazi se na dubini od 605 metara, zaštićen od svih spoljnih uticaja drevnim stenovitim zidovima kroz koje se ova voda prirodno filtrira crpeći iz njih minerale. Odatle se, bez ikakvog dodira sa spoljnim svetom, uz pomoć najsavremenije tehnologije direktno puni u flašice i do nas stiže u svom izvornom obliku. U vašoj flašici nalazi u potpuno istom sastavu i kvalitetu kao na svom izvoru! To je prirodna odlika zbog koje VODAVODA zauzima specijalno mesto u svetu, ne samo u Srbiji.

Kada vam priroda podari takav balans, lako je da ga unesete i u svoj život – izaberite da VODAVODA bude vaš pouzdani saveznik dok ste u pokretu! Bićete sigurni da se vaše telo hidrira, regeneriše i puni energijom na najbolji mogući način. Zato je, pored omiljene muzike, udobne odeće i patika, upravo flašica ove vode obavezna oprema za svaki trening.

Vreme je da strah od vežbanja i neuspeha nestane! VODAVODA sa nama deli isti cilj: harmoničan život u kojem su naše telo i duh u skladu – i baš svaki dan nam je ispunjen energijom i optimizmom. Uzmite flašicu i pokrenite se – VODAVODA vas ovog leta podstiče da oslobodite snagu koja se krije u vama!

download Jedino što vam je potrebno da svaki vaš trening bude uspešan: Otkrivamo tajnu uz koju ćete biti motivisani da vežbate celog leta

Saznajte zašto je VODAVODA toliko posebna na sajtu, Instagram, Facebook i YouTube stranicama i ostanite hidrirani!

Comments