Kako sunce krene da sija jače, mi tako krenemo da maštamo o hladu palmi, šumu mora, mediteranskim, uskim ulicama i slanom vazduhu u kom se mešaju mirisi lavande i ruzmarina. Kapri, da. Nica, može. Monako – čista ljubav. Španija uvek i zauvek! Činimo sve da pobegnemo od realnosti: leto je ipak još uvek daleko, a odmor još dalje!

Ipak, postoje te neke male stvari i sitnice koje mogu pomoći da prekratimo vreme do odlaska na odmor, i učinimo da se i u rodnom gradu osetimo kao da smo negde na jugu Španije! Govorimo naravno o stajlingu!

doca 10 Must have: Cipele u kojima ćeš se osećati kao da šetaš sunčanim ulicama juga Španije

Ovoga puta pronašli smo cipele brenda Kanna, jednog od vodećih brendova obuće u Španiji, koji je konačno stigao i kod nas i po mnogo čemu poseban. Kožna obuća koja se ručno proizvodi, u kombinaciji sa prirodnim materijalima, kao što su juta, rafia i pamuk, osim udobnosti i laganog koraka, pružaju i instant osećaj leta i mediteranskog duha dok ih nosiš.

Zavrlo stylish dan na poslu, ali i popodnevnu šetnju gradom izabrali smo ovaj drugačiji i upečatljiv teget model, koji deluje kao spoj patika i espadrila!

doca 8 Must have: Cipele u kojima ćeš se osećati kao da šetaš sunčanim ulicama juga Španije

Vrlo udoban i lagan za nošenje tokom toplih prolećnih i letnjih dana, ovaj model ima i suptilan svetlucav odsjaj koji tek pomalo prodire ispod mrežaste osnove – čime nas nepogrešivo podseća na odsjaj sunca na površini mora!

Comments