Znate i sami koliko nas opušta da izađemo negde u restoran da jedemo, umesto da spremamo večeru kod kuće. Slično je i sa seksom!

Verovatno ste ga i imali kad ste bili mladi, svaki grad ima neko svoje mesto. U Beogradu je to Ostružnički most ili Zvezdarska šuma, u Novom Sadu parking na Tvrđavi iliti Zokijev parking, u Kraljevu Beli pesak… Mislim nije da ja znam, pričali su mi mangupi.

Sada kad smo stariji, u nekim ozbiljnijim i zrelijim vezama, seks nam sve sveo na prostor između 4 zida koje skupo plaćamo svakog meseca (odrasli život je sranje nekad, zar ne?). To što su nam veze zrelije, ne znači da seks to mora da bude, i možda je vreme da opet iskusimo onu avanturističku, uzbudljivu i drugačiju strast. Svi znamo da je seks ogromni deo svake veze. Ko god kaže da mu on nije bitan – laže. Upravo je on trenutak gde prvi put osetimo bliskost i poverenje koje su osnova za svaki zdrav odnos. Kada ste to već sve izgradili, lako ćete izaći iz okvira (čitaj, 4 zida) na koje ste navikli i probati nešto što bi svakako trebalo da bude na vašoj bucket listi, a to je seks na otvorenom.

Seks na otvorenom podrazumeva da ne morate ništa posebno da menjate u svom seksualnom životu sem lokacije. Ne morate da izmišljate nove poze i da listate Kama sutru kao neke srednjoškolke, već je samo dovoljno da izađete iz stana, i osetićete ponovo uzbuđenje koje niste već godinama, i mislili ste da nikada ponovo ni nećete.

Upozorenje: Samo uzbuđenje koje donosi seks na otvorenom potiče iz činjenice da neko može svakog trenutka da naiđe i da vas vidi. Ali pre nego što se upustite u ovu avanturu, znajte da ukoliko se to zaista desi i neko vas “uhvati na delu” i prijavi, kazne u Srbiji se kreću između 5.000 i 150.000 dinara, u zavisnosti od toga gde se nalazite, koliko ste bili glasni i naravno, ko vas je video. 

Comments