WANNABE MAGAZINE: Suštinu reči influenser krije upravo njen sinonim – uticajan. Kako se ti trudiš da iskoristiš taj “uticaj” i kakav primer se trudiš da pružiš mladim devojkama?

MILICA: Trudim se reći im da je zaista u redu spoticati se kroz život, brljaviti, plakati, biti loše. Isto tako želim da im poručim da je zaista moguće podići sebe sa poda i biti srećan, preuzeti kormilo. Dobre stvari dođu trudom i verom u ono što radimo, nikome ne bivaju poklonjene. Ako vidite nekog okićenog ko je to dobio isključivo na “lepe oči”, znajte da se tu obično krije i praznina koju je jako teško popuniti.

5 Voditeljka Radija S, Milica Perović: Dobre stvari dođu trudom i verom u ono što radimo, nikome ne bivaju poklonjene

WANNABE MAGAZINE: Pored porodice, karijere u usponu i dinamičnosti tvog svakodnevnog života, ne ostane ti previše vremena za sebe. Otkrij nam koje su tvoje beauty i makeup rutine koje stigneš da uklopiš u svoj previše kratak dan?

MILICA: Možda ovo i nije baš instagramičan odgovor, ali moja tajna je u vodi i peškiru. Eto, namažem kožu ponekad, kad se setim jer joj nikada nije bila potrebna neka nega, što ne znači da se vremenom to neće promeniti. Dva, tri puta godišnje odem na neki tretman lica i to je to. Što se šminkanja tiče, traje maksimalno 10 minuta. BB krema, maskara, senka, tek ponekad ajlaner, malo rumenila, neki ruž i to je to.

WANNABE MAGAZINE: Poreklom si iz ravnice, ali je glavni grad ipak uspeo da te osvoji. Kako je to uspeo?

MILICA: Prvo me je dobro izlomio. Navikavanje na gužvu, žurbu, nesamostalnost kada je kretanje u pitanju, ulica koja je potpuno neprilagođena deci, ali nakon te vrste driblanja je usledilo navikavanje, potom i pomeranje granica. Dopalo mi se ono što je počelo da se nazire u meni. Izaziva me i provocira, tera da izađem iz zone komfora, a ja to volim jer ne vidim kako drugačije čovek raste. Pritom, pradeda mi je živeo tu, tata je mnogo vremena kao mladić provodio u Beogradu, pa su valjda i geni odradili svoje, ko zna. Uvukao mi se pod kožu stari šmele. To nikako ne znači da je moja ljubav prema ravnici manja. Naprotiv. Ljubav je ljubav.

1 Voditeljka Radija S, Milica Perović: Dobre stvari dođu trudom i verom u ono što radimo, nikome ne bivaju poklonjene

WANNABE MAGAZINE: Kako provodiš trenutke koje ukradeš samo za sebe?

MILICA: Sedim potpuno pogubljena, blenem u jednu tačku i nemam pojma šta da radim. Kao da sam zaboravila kako se radi to “moje vreme”. Dok se ja setim šta sam htela raditi u slobodno vreme dok sam bila zauzeta, jer tada najviše ideja za to imam, to slobodno vreme prođe i ‘ajmo, Jovo, nanovo.

WANNABE MAGAZINE: Šta bi poručila ženama koje se svakodnevno bore da balansiraju uspešnu karijeru i porodicu?

MILICA: Iskukaj se kumi, plači, greši, samo nemoj da to bude tvoje konstantno stanje uma, neka bude ventil. Nijedna nije savršena, pa ne moraš ni ti. Ali, ni jedna, veruj mi. Grlim te. 🌹

8 Voditeljka Radija S, Milica Perović: Dobre stvari dođu trudom i verom u ono što radimo, nikome ne bivaju poklonjene

Produkcija: WANNABE MEDIA

Fotograf: Alek Živković

Tamara Mladenović

Comments