Vogue Fashion`s Night Out je manifestacija koju časopis Vogue organizuje od 2009. Godine. Održava se u svim modnim prestonicama sveta, poput Londona, Njujorka, Rima, Milana, Moskve i td.

VFNO Vogue Fashion`s Night Out London

Sama manifestacija koncipirana je kao noćna kupovina, kojoj prisustvuje kompletno modno osvešćeno stanovništvo grada, sa mnoštvom popusta, žurki, različitih akcija i igara. Cilj VFNO jeste da navede ljude da i u vreme krize ponovo počnu da konzumiraju modne trendove i odvajaju novac za iste. Organizuju se i mnoge dobrotvorne akcije.
I to bi bili svi osnovni podaci koje treba da znate.

Londonski VFNO (Vogue Fashion`s Night Out) održan je u četvrtak 8. septembra na svim mogućim i nemogućim gradskim lokacijama. Pripreman je dugo i pažljivo, i podrazumeva se da je protekao savršeno. Kod Stele Makartni (Stella McCartney) muziku su puštali Queens of Noize. Čika Lubotin (Loubotin) je nekoj srećnici dodelio svoje nove, prelepe, šarene cipele i potpisao se na njima pre negoli ih je sretna dobitnica odnela kući. Rupert Sanderson (Rupert Sanderson) je upriličio pravu pravcatu disko žurku u stilu sedamdesetih u Mejferu (Mayfair Boutique). Dona Karan (DKNY) je svojim kupcima, klincima hipsterima i modnim zaluđenicima ponudila kompletni preobražaj u radnji, da bi kasnije mogli da uskoče u njujorški žuti taksi, parkiran na sred Londona. U njemu su se, naravno, slikali a mogli su i da se užive u ulogu DKNY PR devojke. Liberty Ross razdrmao je i ono malo uštogljenih što ih je bilo u Dioru, pa su kasnije pozirali u crnim taksijima i govornicama. Mekvin (Alexander McQueen) još jednom je osvojio svu moju ljubav – redovi ispred prodavnice u ulici Bond (Old Bond Street) bili su ogromni, jer su na ulazu svima davani kodovi koji se unose na sajtu a samo jedan od njih “otključava“ novu ikonu ove kuće – prelepu Folk Tote torbu.

fotkatxt Vogue Fashion`s Night Out London

Spisak fantastičnih žurki, popusta, naučnofantastičnih koktela koji su služeni i proizvoda koji su promovisani je predugačak.
Stoga, pogledajte mnogobrojne fotografije i pokušajte da se zamislite tamo negde. Samo, nemojte previše misliti o tome. Depresija je neminovna, a delić atmosfere možete osetiti ovde.


Andrea Rajić – ljubitelj antičke istorije, kulture i umetnosti. Istovremeno, obožavalac gradskog načina života. Kad bi mogla da bira, život bi joj se sastojao od mode, muzike, književnosti i pozorišta. Interesovanja joj se često proširuju, te se dešava da ne zna šta želi ali uvek zna šta ne želi.

Comments