Gotovo sveprisutna u parfemima, njegov najčešći sastojak, ruža je prava parfemska kraljica. I prevrtljivica. Ona može biti slatka, kao slatko od ruže, nežna kao nevinost, opasna kao osveta, mračna kao strast, otmena kao dama. Njena najčešća inkarnacija je, ipak, ljubav.

Otkrijte razna lica ruže u ekskluzivnim parfemskim brendovima parfimerija Metropoliten.

Rosine Amour Volite li ruže?

Ruža čiste ljubavi

Les Parfums de Rosine – Rose d’Amour

Les Parfums de Rosine je brend sav posvećen ruži i njenim brojnim mirisnim modalitetima. U svakom mirisu brenda je ruža. I svaka je različita. U Rose d’Amour ljubav je opšta i čista, ljubav prema porodici, životu, radosti. Ona je neiskvarena, vedra i razigrana. U njenom srcu su esencije ruže, jasmina i narcisa, otvara vam se svežinom bergamota, a u bazi ima oraščić da vam zasladi život.

byredo rose Volite li ruže?

Tamna ruža strasti

Byredo Rose Noir

Ova ruža nije slatka, nežna, kraljica mirisa. Ova ruža je tamna i ima trnje. Bez mnogo romantike, ona je oličenje dekadencije i ljubavi – da, ali ne romantične. Njena je aura strast, poročna i opsesivna.

Note: grejp, frezija damaskna ruža, mahovina, mask.

Jul iettte has a gun poster Volite li ruže?

Ruža osvetnica

Juliette Has a Gun Vengeance Extreme 

S njom se ne možete poigravati. Ona je sve samo ne naivna. Ekstremi joj nisu strani.

Ekstremne doze pačulija, bugarske ruže i vanile stvaraju auru senzualnosti sa dozom provokacije, oko Nje koja nosi ovaj miris. To je žena koja je u centru pažnje i želi tu i da ostane.

COMME DES GARCONS Volite li ruže?

Ruža avangarde

Comme des Garcons Red – Rose

Comme des Garcons je iskoristio svoju omiljenu boju – crvenu: boju sunca, vatre, krvi i života. U seriji od pet toaletnih voda inspirisanih crvenim sastojcima, evo je i ruža.

U jednostavnoj bočici parfemisti Comme des Garcons-a smestili su mirise marokanske i bugarske ruže, maline i geranijuma.

Rosine Praline Volite li ruže?

Slatka čokoladna ruža

Les Parfums de Rosine – Rose Praline

Kreiran za druželjubivu ženu čiji svet čine njeni prijatelji, popodneva u razgovoru uz čaj. Ona je pričljiva, iskričava i simpatična mlada dama. S akordima ruže i čokolade, obavijenim u oblak čaja, ovaj parfem uvek osvaja. U gornjim notama su kardamon, bergamot i ružino ulje, u srcu je geranijum, čokoladni puder, absolut ruže i lapsang čaj, a u bazi ambra, sandalovina, kakao i beli mask. Mirisna porodica: gurmanski cvetni.

Les Parfums de Rosine Un zest de rose Volite li ruže?

Citrusna ruža osveženja

Les parfums de Rosine – Un Zest de Rose 

Iskričava i sveža, ta žena voli žutu boju, iskrenost, otvorenost i ima mnogo preijatelja. Un Zest de Rose.

U gornjim notama je limun, bergamot, narandžina kora i sušeno voće, u srcu ruža, zeleni čaj i jasmin, u bazi mate (argentinski čaj), ambra i mask.

Rossi de palma Volite li ruže?

Ruža zaštitnica

Etat Libre d Orange Eau de Protection Rossy de Palma 

Almodovarova “žena na ivici nervnog sloma”, glumica Rosi de Palm (Rossy de Palma) muza je ovog parfema u čijem je sastavljanju i učestvovala. Taj čudotvorni napitak koji omogućuje preobražaj je tamna ruža, smrvljenih latica, crveni miris krvi nakon tetovaže, ruža koja krvari, kandirana ruža s mirisom svežeg mleka i dečje guze, raskoš slatkog poljupca, devica i kurva. Tvorci parfema za Rozi su napravili utočište, sigurno mesto za izbeglice s ratnog polja ljubavi. Med je tu za dodatnu nežnost, kakao i začini, na bazi od pačulija.

visuel rose dhomme web Volite li ruže?

Ruža za muškarce

Les Perfums de Rosine – Rose d’Homme 

Muškarac koji će nositi ovaj parfem pripada novoj generaciji sofisticiranih, osećajnih i elegantnih muškaraca. Parfem je iz porodice drvenastih parfema, na bazi ruže, kao i svi parfemi Les Parfums de Rosine i ne prati klasičnu liniju mirisa “gornje-srednje-donje note”. Na bazi vetivera i lavande, u ovoj parfemskoj vodi je i citrusna linija, bergamot i pačuli, vanila i jasmin, ruža i mandarina i muževan miris kože.

paestum rose Volite li ruže?

Ruža juga Italije

Eau d’Italie – Paestum Rose 

Pod kristalnim nebom sijaju zlatni hramovi Pestuma u južnoj Italiji. Ružičnjaci su procvetali na sve strane, njihov luksuzan miris širi se čistim vazduhom. U vreme starog Rima, ruže Pestuma rodile su parfeme u Italiji. Paestum Rose je istinski uniseks miris sa notama crnog i ružičastog bibera, korijanderom, pačulijem.


Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

Comments