Da li ćete se zaljubiti (više puta) do kraja avgusta, pronaći svoju srodnu dušu, prevariti svog partnera, uplesti se u komplikovanu vezu sa zauzetom osobom – šta god da uradite i da vam se desi, biće vam uzbudljivo, burno i strasno, ako ste rođeni u jednom od ova tri znaka.

Ovan

Svet ljubavi se otvara za vas – odjednom vam se svi udvaraju! I bivši i zauzeti, i osobe koje upoznajete u društvu prijatelja, ili onako slučajno i usput. Svako odmah primeti vašu harizmu i taj unutrašnji sjaj kojim tako neodoljivo zračite. Možete napraviti od toga šta god hoćete – a pitanje je šta je tačno ono što hoćete. Veza, avantura, prijateljski odnos bez prevelikih obaveza, ljubavnički odnos u kome možete da zadržite svoju slobodu, zaljubljenost kojoj možete strastveno da se predate, ne razmišljajući ni o čemu i ne pokušavajući da se zaštitite od povređivanja.

Kad saznate šta tačno hoćete, moći ćete to i da ostvarite, samo budite pošteni prema sebi, a budite i spremni na to da vas Univerzum suoči sa vašim stvarnim potrebama na način koji nije baš… udoban.

Comments