Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Da li ćete se zaljubiti (više puta) do kraja avgusta, pronaći svoju srodnu dušu, prevariti svog partnera, uplesti se u komplikovanu vezu sa zauzetom osobom – šta god da uradite i da vam se desi, biće vam uzbudljivo, burno i strasno, ako ste rođeni u jednom od ova tri znaka.

Ovan

Svet ljubavi se otvara za vas – odjednom vam se svi udvaraju! I bivši i zauzeti, i osobe koje upoznajete u društvu prijatelja, ili onako slučajno i usput. Svako odmah primeti vašu harizmu i taj unutrašnji sjaj kojim tako neodoljivo zračite. Možete napraviti od toga šta god hoćete – a pitanje je šta je tačno ono što hoćete. Veza, avantura, prijateljski odnos bez prevelikih obaveza, ljubavnički odnos u kome možete da zadržite svoju slobodu, zaljubljenost kojoj možete strastveno da se predate, ne razmišljajući ni o čemu i ne pokušavajući da se zaštitite od povređivanja.

Kad saznate šta tačno hoćete, moći ćete to i da ostvarite, samo budite pošteni prema sebi, a budite i spremni na to da vas Univerzum suoči sa vašim stvarnim potrebama na način koji nije baš… udoban.

Editors choice