Da li si i ti nedavno raskinula? I to baš sada, pred leto, kao za baksuz. Ili možda, taman pred leto? Da, hajde da tako postavimo stvari. Kada sam pre nekoliko godina raskinula svoju prvu ljubav i najdužu vezu u životu, dobra drugarica mi je rekla samo jednu stvar: “Vidi, sve će to biti super. Leto je!” I zaista, tako je i bilo. I zato sada, kada se izgleda nalazimo u nekom opštem periodu raskida, jer ne samo da sam ja raskinula svoju najskoriju vezu nego je i nekoliko mojih prijatelja i drugarica takođe raskinulo, u glavi imam tu davno stečenu mudrost – leto je. Leto je period za zabavu, za rasterećenje, za more i kratke šortseve, za pića u baštama kafića u gradu, za odlazak na reku, puštanje muzike… i naravno, muvanje, kuckanje, šarmiranje i nove ljubavi. Leti je sve lakše, brige su manje i svi smo pocrneli i seksi – i još ako ste singl, znate koje je vreme došlo. Vreme je za #hotgirlsummerUkoliko ga do sada niste imale, evo nekoliko predloga kako da ga ove godine organizujete na najbolji način.

Drugarice ispred momaka

Hot girl summer ima samo jedno pravilo – drugarice su uvek ispred momaka. Da, smuvajte se, zaljubite se ili nemojte, imajte afere na jednu noć ili jednostavno flertujte sa svima, ali ako se vaša drugarica ne oseća prijatno i želi da ipak odete kući, istog momenta uzimate torbicu i zovete taksi. Potrebno je da kao devojke čuvamo jedne druge i da smo u svakom trenutku spremne da po strani stavimo sve što je manje važno. Dakle, kada je žurka, žurka je svima, ili jednostavno – nije nikome. Najbolja drugarica je tu i u najsvetlijim i u najtežim trenucima, i sa razlogom je – najbolja.

Zajednički ženski odlazak na more

Leto takođe znači jednu stvar – more. Ukoliko do sada niste iskusile zajednički ženski odlazak na more, sada je pravi trenutak. Naročito ako ste, kao i ja, u kasnim dvadesetim godinama. Sada ste odrasle, znate šta želite, svoje ste i slobodne da radite sve što želite. Zajednički odlazak na more ne mora značiti luksuz i preterani trošak, ali trebalo bi da u sebi sadrži zajedničke izlaske, mnoštsvo koktela i fotografija za pamćenje, kao i nekoliko pari sandala iz kojih nećete izlaziti. Organizujte leto svog života, iznajmite Airbnb apartman, ponesite svoju najatraktivniju odeću – i kasnije ćete imati putovanje koje ćete prepričavati do kraja života. Okej, možda ne u svim detaljima, ali makar, uopšteno.

Comments