Uspešni preduzetnici i privrednici na pitanje o tome kako početi svoj posao, najčešće kažu da je najvažnije imati dobru ideju. I jeste. Od ideje i želje za samostalnim poslom, se kreće, tu sve počinje.

Praktično, put kreiranja uspešnog i stabilnog biznisa je dug, prepun akcije i različitih iskušenja.

A kako prevazići prepreke i posao voditi s uspehom?

networking day 2 Vreme je za poslovne susrete na 5. NetWorking Day u

Na petom po redu događaju NetWorking Day – Poslovni susreti, namenjenom podsticaju i umrežavanju preduzetnika, pored druženja i upoznavanja, svi posetioci će imati priliku da usvoje savete kako da uspešno otpočnu samostalni posao, zatim kako da svoj “mali” biznis pretvore u “veliki” koristeći savremene servise i usluge, finansijsku podršku i kako porodični posao može opstati kroz dugi period. Ovo je samo deo tema o kojima možete razgovarati sa gostima kojima možete postaviti sva vaša pitanja.

Glavni učesnici su:

Branislava Simanić, sekretar Zajednice preduzetnika Privredne komore Srbije.

Borko Crnogorac, direktor funkcije za mala i srednja preduzeća, Telekom Srbija.

Vladimir Marinković, direktor i treća generacija vlasnika porodične kompanije Sunce Marinković, Kragujevac.

Biljana Pešić, direktor prodaje za mala preduzeca i preduzetnike u okviru odeljenja malog biznisa, Societe Generale Banka.

Sanja Đordjević, vlasnica i direktorka uspešnog maloprodajnog lanca Velvet Sport i klijent Societe Generale Banke, uz čiju podršku stabilno gradi svoju kompaniju.

networking day 1 Vreme je za poslovne susrete na 5. NetWorking Day u

Preporuka organizatora svim posetiocinma je da pripreme pitanja za goste, uživaju u dobroj atmosferi, upoznaju što više prisutnih gostiju. Nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali.  Zato je važno i da svi, nakon ulaznice, popunite formular NETWORKING DAY POSETIOCI na linku www.networkingday.rs/prijava.

Ulaznica je 1000 din. i omogućava jedno piće gratis. Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online.

Ponesite vizitkarte i spremite se za networking, druženje, inspiraciju i vredne poklone naših sponzora i partnera!

Generalni pokrovitelj događaja je kompanija Telekom Srbija, a NetWorking Day podržavaju i Societe Generale Banka, Wiener Stadtische Osiguranje i drugi.

Comments